in ,

(video) Rusia: Un grup de bărbaţi şi-au găsit maşinile stricate după ce s-au întors de la vânătoare

Pe rețelele de socializare capătă popularitate un filmuleţ care redă consecințele unui “raid” al urşilor asupra a trei maşini. Videoclipul a fost realizat în Rusia într-o regiune nespecificată, deşi a apărut de la bun început în mass-media din Magadan.

Povestea este descrisă în felul următor: mai mulți bărbați şi-au lăsat SUV-urile într-un luminiș şi s-au pornit la vânătoare în adâncul pădurii. Când s-au întors, și-au găsit mașinile de teren într-o stare deplorabilă. Animalele sălbatice s-au jucat cu ele precum cu nişte cutii de conserve, încercând cel mai probabil să scoată mâncarea din ele.

Printre mașinile afectate s-au numărat o Toyota Hilux și Mitsubishi Pajero. Acestea au rămas zgâriate, cu geamuri şi parbrize sparte, dar şi panouri de caroserie îndoite. Nu mai puțin haos a fost în cabină: panouri de uşi, scaune și alte elemente au fost deteriorate, iar volanul din Pajero în genere a fost rupt.

Cu toate acestea, cel mai afectat a fost un UAZ autohton: urșii au rupt acoperişul textil, au mototolit capota şi aripile, au îndoit montanţii, au spart parbrizul, au rupt uşa din spate şi au distrus interiorul.

Imaginile video conţin cuvinte necenzurate:

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Iti place articolul?