in , ,

(video) S-a găsit o metodă eficientă în a-i amenda pe şoferii maşinilor înmatriculate în străinătate

Politiştii de patrulare se pare că au găsit o metodă extrem de eficientă în a-i pune la punct pe şoferii maşinilor înmatriculate în străinătate, care au încălcat de nenumărate ori regulile circulaţiei rutiere.

Chiar dacă aceştia trec zilnic pe sub camerele de supraveghere şi sunt văzuţi cum încalcă legea, aceştia nu erau amendaţi pentru că nu aveau o adresă de domiciliu înregistrată, pentru ca ulterior să le fie expediată o scrisoare de la Centrul Unic de Monitorizare.

Ieri, zeci de şoferi care conduceau maşini de peste hotare au fost traşi pe dreapta. Cu ajutorul unei tablete conectate la baza de date, poliţiştii au verificat dacă există nereguli făcute cu aceste mijloace de transport.

În timpul verificărilor s-a constatat că mai mulţi conducători încă nu au reuşit să plătească amenzi primite anterior. Alţii nu aveau toate actele în regulă. Unii dintre ei au găsit diverse motive pentru a se îndreptăţi însă nu au avut noroc.

Totodată au fost oprite şi câteva maşini care aveau geamurile din faţă fumurii. Proprietarii automobilelor au fost nevoiţi să-şi scoată pelicula pentru a nu rămâne fără plăcuţele de înmatriculare.

Operaţiunea poliţiei a avut loc în dimineaţa zilei de ieri.

Iti place articolul?