in , ,

(video) Să fie oare prefigurat viitorul R8? Audi RSQ e-tron a fost creat pentru un desen animat

Audi aduce designul futurist și mobilitatea pentru prima dată pe marele ecrane cu Audi RSQ e-tron, o mașină conceptuală fictivă de performanță, creată pentru filmul animat Spies in Disguise. Maşina electrică cu baterii, creată de specialiştii Audi Design în colaborare cu Blue Sky Studios, combină tehnologia de conducere automată cu inteligența artificială și tehnologia de transformare.

RSQ e-tron va fi condus de super-spionul Lance Sterling, în spatele vocii căruia va sta actorul Will Smith. Desenul animat va fi lansat în cinematografe în septembrie 2019.

Vitezometru sub forma unei holograme, mobilitate electrică şi tehnologie complet automatizată de conducere: concept car-ul cu două locuri întruchipează limbajul de design vizionar al mărcii. În film, super-agentul Lance Sterling are nevoie de un supercar pe măsura abilităţilor sale. Astfel, alături de modul de condus autonom şi de alte sisteme de asistenţă Audi, maşina dispune şi de funcții speciale pentru agenţii secreți.

“Audi foloseşte proiectarea digitală atât pentru modelele de serie, cât şi pentru cele de ficţiune. Noi combinăm tehnicile digitale de vizualizare de ultimă oră cu precizia manuală. Astfel putem implementa ideile futuriste de design cu detalii extrem de fine în dezvoltarea automobilelor virtuale, precum RSQ e-tron”, a explicat Frank Rimili, cel care conduce divizia Exterior Design Studio 3 din cadrul AUDI AG.

Audi RSQ e-tron are şi rolul de a crea o sensibilizare pentru automobilele pur electrice e-tron ale mărcii Audi.

“Un film de spionaj cu tehnologii ale viitorului care pot salva lumea i se potriveşte perfect mărcii Audi. La fel ca pentru marca noastră, elementele-cheie ale poveştii sunt distracţia, inovaţia şi performanţele ridicate”, a adăugat Giovanni Perosino, Vicepreşedintele AUDI AG responsabil pentru Marketing.

În 2019, Audi va colabora cu Twentieth Century Fox şi cu Blue Sky Studios pentru a produce animaţiile cu Lance Sterling şi cu omul de ştiinţă Walter Beckett, căruia îi dă glas actorul Tom Holland. Vocile altor personaje vor fi interpretate de Rashida Jones, Karen Gillan, DJ Khaled şi alţii.

Descrierea filmului: “Super-spionul Lance Sterling (Will Smith) şi omul de ştiinţă Walter Beckett (Tom Holland) au caractere aproape perfect opuse. Lance este blând, suav şi mereu bine-dispus. Walter … nu este deloc aşa. Dar Walter îşi compensează lipsa abilităţilor de relaţionare cu ceilalţi prin ingeniozitate şi inventivitate, creând gadget-uri uluitoare, pe care Lance le foloseşte în misiunile sale spectaculoase. Dar când evenimentele iau o turnură neaşteptată, Walter şi Lance trebuie brusc să se bizuie unul pe celălalt, într-un mod inedit. Dar dacă acest vechi cuplu nu reuşeşte să lucreze în echipă, întreaga planetă va fi în pericol. SPIES IN DISGUISE este o comedie animată, ce se desfăşoară în universul ultra-dinamic al spionajului internaţional.”


Maşina RSQ e-tron face o referire la Audi RSQ, un vehicul conceptual construit special pentru filmul de acţiune “I, Robot”, în care rolul principal l-a jucat actorul Will Smith. Acesta a şi fost o sursă de inspiraţie pentru crearea primei generaţii Audi R8.

În designul noului RSQ e-tron se văd însă forme şi linii văzute pe modelul actual de serie R8, dar şi pe conceptul PB18 e-tron. Nu se exclude faptul că acest concept virtual va fi utilizat cu acelaşi scop, de a crea noua generaţie R8, despre care se vehiculează că va fi un electromobil.

Amintim că recent Audi a prezentat facelift-ul modelului de generaţie actuală: (video) Premieră mondială: Audi R8 Coupe & Spyder facelift

Iti place articolul?