in , ,

(video) Se pregăteşte o maşină specială pe care nu îţi vei putea permite să o cumperi

Aston Martin a prins “gustul” modelelor pe care le face în ediţii limitate. După ce coupeul Aston Martin Vanquish Zagato s-a vândut ca pâinea caldă, iată că producătorul este aproape gata să livreze clienţilor şi variata-i decapotabilă.

Mai mult, cu ajutorul fotografilor Automedia, avem ocazia să aflăm că va mai exista o maşină specială şi aceasta se numeşte Aston Martin Vanquish Zagato Speedster. Acest automobil întruchipează combinaţia spectaculoasă a ingineriei britanice şi a designului italian.

Cu ajutorul casei de design Zagato, Aston Martin va construi doar 28 de exemplare ale acestei maşini cu o caroserie fără acoperiş. Un prototip al modelului este testat în aceste zile pe circuitul german Nurburgring.

Sub capotă se va ascunde cel mai probabil acelaşi motor V12 natural aspirat de 5.9 litri volum care generează 592 CP. Coupeul şi decapotabil accelerează cu el de la 0-100 de km/h în 3.7 secunde, iar viteza maximă se opreşte la 320 de km/h.

Se zvoneşte că preţul unei singure maşini va fi de puţin peste 1.4 milioane de euro!

De asemenea, pe Nurburgring, alături de varianta Speedster este testată şi cea Volante, decapotabila care a fost prezentată anul trecut, la sfârşitul lunii august la Peeble Beach, şi care trebuie să fie livrată în curând clienţilor.

Amintim că această maşină va fi construită în doar 99 de exemplare, iar preţul unuia va depăşi 500.000 de euro.

Vezi mai multe: (foto) Premieră la Pebble Beach 2016: Aston Martin Vanquish Zagato Volante

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Iti place articolul?