in , , ,

(video) Sedanul AURUS Senat se pregăteşte pentru premiera oficială. Vezi imagini cu interiorul său luxos

Noul brand auto rusesc AURUS se pregăteşte să-şi prezinte în premieră publică primele automobile la Salonul Auto de la Moscova. Până atunci au mai rămas câteva zile şi pentru că de curând şi-a deschis şi un website oficial, a publicat pe el noi imagini oficiale cu sedanul Senat, inclusiv cu interiorul său.

https://www.youtube.com/watch?v=cWT4So4iHzY

Vezi şi: (video) Noul brand auto AURUS, prezentat oficial. Director e un fost top manager al Daimler

Vezi şi: (video/update) S-a renunţat la SUV-urile G-Glass? Escorta prezidențială rusească a fost actualizată

La momentul actual se cunoaşte că AURUS Senat este maşina pe baza căreia a fost construită noua limuzină prezidenţială a lui Vladimir Putin. În variantă de serie ar putea avea standard un ampatament alungit, iar clienţii vor putea alege dacă vor să-l facă blindat sau nu.

AURUS Senat 0

Habitaclul va corespunde statutului unei maşini premium. Panoul de bord are o arhitectură orizontală şi un cozoroc comun pentru panoul de bord digital şi ecranul sistemului multimedia. Volanul are două spiţe şi este unul multifuncțional. Pentru finisare se folosesc materiale de calitate premium – piele naturală şi lemn scump. O parte din butoane, ramele deflectoarelor sistemului de climatizare şi mânerele vor fi realizate din aluminiu.

Scaunele faţă au suporturi laterale proeminente şi sunt ventilate. Evident sunt şi reglabile electric în numeroase poziţii. În partea posterioară se vor putea găsi doar două scaune pentru pasageri, acestea fiind despărţite de un tunel central.

Anterior am aflat că sistemul multimedia din maşinile AURUS nu au o funcţie de sincronizare cu telefoanele mobile pentru o protecţie împotriva scurgerilor de informaţii. Cel mai probabil aşa va fi doar pe maşinile care vor fi utilizate de către autorităţi, nu şi de persoane civile.

Sub capotă ar putea fi instalată o unitate de propulsie hibridă cu un V8 alimentat cu benzină la bază, însă aşteptăm informaţii oficiale pentru a ne convinge de acest lucru.

AURUS Senat 5

La Salonul Auto de la Moscova, care se va desfăşura în perioada 29 august – 9 septembrie, vizitatorii vor avea ocazia să vadă pe viu atât sedanul Senat, cât şi modelul Senat Limousine, ambele maşini existând deja în versiuni blindate în garajul prezidenţial. Monovolumul AURUS Arsenal încă va mai rămâne departe de ochii curioşilor.

De asemenea, până atunci dorim să vă arătăm şi câteva imagini realizate recent cu un sedan AURUS Senat blindat al Serviciului Federal de Securitate. Acesta a fost fotografiat îndeaproape.

Preţul de start al unui Senat va fi mai mare decât cel cerut pentru un Mercedes-Benz S-Class, iar comenzile vor putea fi făcute de la sfârşitul acestei veri.

Vezi şi: (video) Putin i-a arătat unui prinţ arab limuzina sa, inclusiv interiorul: „E mai mult decât un Mercedes”

Prezentare video a habitaclului sedanului(video) Cum a fost făcută noua limuzină a lui Putin şi cum arată sedanul şi microbuzul din proiectul Cortegiu

buton subscribe

AURUS Senat 2 AURUS Senat 3 AURUS Senat 4

AURUS Senat 6 AURUS Senat 7