in , , ,

(video) Sedanul Mercedes-AMG S 63 a primit tratamentul Signature Edition de la Mansory

O altă premieră interesantă a atelierului de tuning Mansory la Salonul Auto de la Geneva, a şaptea dintr-un total de opt maşini, a fost modelul Mercedes-AMG S 63 facelift. Sedanul a suferit modificări la mai multe capitole şi într-un final a primit denumirea Signature Edition.

Adânc înrădăcinat în filosofia Mansory este motto-ul – de a oferi din nou și din nou puncte de interes pentru automobile. Cu noul Mansory Signature Edition, bazat pe modelul S 63 AMG facelift, compania din Brand, Bavaria, a reușit iar să facă un automobil atractiv.

Modificări radicale au fost făcute în corpul maşinii, motor și interior, subliniind astfel ambițiile sportive ale limuzinei de lux Mercedes-Benz.

mansory sklasse 01

Modificările extensive transformă designul standard într-un pachet muscular atletic. Șorțul frontal nou conceput, cu luminile LED de funcționare pe timp de zi, prizele de aer pronunţate și canalele laterale asigură deja un aspect uimitor. O capotă ușoară din fibră de carbon cu duze integrate Naca sunt parte a unui sistem complex de distribuţie a aerului. Pragurile laterale și carcasele din fibră de carbon ale oglinzilor retrovizoare armonizează perfect acest lucru.

Un spoiler pe acoperiș și un altul pe uşa portbagajului, precum și un șorț spate proiectat în difuzor, toate făcute din fibră de carbon forjată, completează aspectul puternic. Toate produsele Mansory nu arată doar bine, ci şi sunt extrem de durabile și foarte ușoare, deoarece sunt fabricate din fibră de carbon de producţie proprie.

Vezi şi: (video) „Sfânta Treime” a celor de la Mansory. Vezi cum au modificat un McLaren, un Ferrari şi un Aston Martin

Vezi şi: (video) Răspunsul Mansory pentru atelierul TechArt în privinţa lui Porsche Panamera Turbo Sport Turismo

mansory sklasse 02

Amintim că standard o astfel de maşină are un V8 biturbo care produce 612 CP şi 900 Nm. Propulsorul este cuplat la o cutie de viteze AMG SPEEDSHIFT MCT cu nouă trepte și cu sistem de tracțiune integrală 4MATIC+. Datorită montării unui nou eşapament sport cu terminaţii din oţel inoxidabil, dar şi a resetării unităţii electronice de control al motorului, cifrele au crescut până la 710 CP şi 1.030 Nm de cuplu (disponibil între 2.750-4.500 rpm).

Detalii complete despre dinamică nu au fost dezvăluite, însă s-a menționat că viteza maximă pe care o poate dezvolta ajunge la 310 km/h.

Pentru a transforma puterea extraordinară în mișcare este necesară şi o combinație specială de roți și anvelope, şi-au zis cei de la Mansory, care pun la dispoziţie modele SPYDER şi MULTISPOKE de 22 de inci. Ca anvelope optime, atelierul recomandă unele cu dimensiuni de 255/30/ZR22 pe puntea din față și 295/25/ZR22 pe puntea din spate.

Suspensia a fost modificată pentru a permite micşorarea gărzii la sol cu 30 de mm, lucru care face ca roţile să se potrivească perfect în spaţiile dedicate din aripi.

mansory sklasse 03

În conformitate cu stilul brandului Mercedes-Benz, care pune accentul pe confortul, eleganța și sportivitatea în interior, Mansory de asemenea oferă aplicații exclusive precum pedale din aluminiu și un volan nou reproiectat, care stabilesc împreună accente sportive. Setul de pardoseală din piele, decorată cu embleme brodate Mansory și pragurile ușilor iluminate, subliniază standardele elegante.

Scaunele sunt cusute manual și decorate cu măiestrie sunt un punct culminant absolut al interiorului finisat în piele de culoare albastră şi albă, alături de inserţii din fibră de carbon.

Vezi şi: (foto) Frankfurt 2017: Premieră – Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ facelift by Brabus

Vezi şi: (video) Regele SUV-urilor, Bentley Bentayga, a intrat în atelierul Mansory şi iată cum a ieşit

Vezi şi: (video) Rolls-Royce Phantom Bushukan Edition – primul program de tuning de la Mansory pentru limuzină

buton subscribe

GALERIE FOTO: