in , ,

(video) “Şef” în trafic. Un şofer din Chişinău, filmat cum conduce după propriile reguli

Conducătorul unui SEAT din Chişinău a demonstrat că poate ieşi din limitele moralului şi îşi poate face propriul joc în trafic. Mai mult, dacă încalcă şi cineva îndrăzneşte să-l pună la punct, acesta din urmă se poate alege cu o mustrare autoritară în care se mai scapă şi nişte cuvinte “frumoase”.

seat obstacol

Vezi şi: (video) Vinovatul şi încăpăţânatul. Doi şoferi din capitală s-au oprit şi au stat câteva minute într-o intersecţie

Imagini video cu şoferul SEAT-ului care a dat dovadă de o grosolănie și o indiferență faţă de participanții la trafic au ajuns la adresa redacţiei noastre. Din acestea se poate vedea clar că tipul a ieşit pe contrasens şi a blocat o bandă de circulaţie.

Pentru că un alt conducător la volanul unui Lexus nu a putut înainta, acesta i-a făcut o observaţie, însă în schimb a fost umilit public. S-a întâmplat totul la intersecţia străzilor Calea Ieşilor şi Bariera Sculeni.

Vezi şi: (video) Moment periculos! Două camioane au ieşit concomitent la depășire pe traseul M1

Vezi şi: (video) Chişinău: Un alt şofer surprins pe contrasens. A înjurat când a fost oprit

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]