in , ,

(video) Şeful Tesla a arătat o primă imagine teaser a viitorului camion electric

Şeful Tesla, Elon Musk, a arătat publicului larg prima imagine teaser a viitorului camion electric. Scurta prezentare a fost făcută în cadrul conferinţei TED care s-a desfăşurat în acest weekend în Vancouver, Canada.

Tot ce se poate observa din imagine este forma aerodinamică a cabinei, dar şi nişte blocuri optice care au elemente LED poziţionate aproape vertical. Se crede că luminile de culoare galbenă indică prezenţa radarelor şi dispozitivelor care fac parte din sistemul de pilotare automată.

Este prea devreme să aflăm care sunt caracteristicile tehnice ale acestui camion şi nici Elon Musk nu le-a dezvăluit, însă acesta a dat asigurări că va depăşi orice maşină analogică cu motor diesel la capitolul cuplu şi va fi la fel de agil ca o maşină sport.

De asemenea, afaceristul a declarat că dacă ar fi organizat un concurs la tragerea otgonului, atunci camionul Tesla l-ar trage pe concurentul său spre “vârful muntelui”.

Toate aceste afirmaţii ambiţioase au fost făcute după ce Elon Musk a testat însuşi un prototip.

FOTO: teslarati.com

Deja se cunoaşte că Tesla va prezenta camionul său în această toamnă, însă nu se ştie dacă va fi în fază de prototip sau model de serie.

Vezi şi: Şeful Tesla anunţă prin Twitter despre trei maşini noi care urmează a fi prezentate

Prezentarea imaginii teaser poate fi văzută din minutul 19:30.

Iti place articolul?