in , ,

(video) SEMA 2018: Un Mercedes-Maybach ars a fost folosit pentru prezentarea unui model de jante

Încă suntem cu gândul la ediţia din acest an a show-ului de tuning SEMA, care este o “Mecca pentru fanii automobilelor modificate”, şi relatările de acolo s-ar ridica la câteva zeci pentru că acolo sunt aduse anual sute de maşini interesante. Dorim însă să vă spunem despre una din atracţiile principale de la această expoziţie.

FOTO: speedhunters.com

Denumirea SEMA (Specialty Equipment Market Association) este o abreviere a Asociației americane a producătorilor și distribuitorilor de piese și accesorii auto. A fost formată în anul 1963, iar în 1967 a avut loc prima expoziție SEMA care avea doar cinci mașini. De atunci, an de an, evenimentul a crescut în amploare şi în prezent este unul dintre cele sau poate chiar cel mai mare show de tuning din lume.

Pe teritoriul centrului expozițional din Las Vegas se adună mii de producători de componente auto din întreaga lume. Au început să participe şi producători cunoscuţi de maşini, care pregătesc versiuni tunate ale autoturismelor de serie pe care le au, folosind componente de marcă sau cu asistență unor companii terțe.

Dacă vorbim despre companiile de tuning individuale, în rândul acestora se simte o concurenţă acerbă şi toate profită de astfel de platforme nu doar pentru a-şi promova produsele, ci pentru a uimi cu adevărat! Printre ele se numără şi renumitul producător de jante Forgiato, care s-a gândit la o metodă absolut inedită de a prezenta un nou model de jante forjate de 22 inci, numite Orologio.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Introducing the #Forgiato Orologio debuting tomorrow at #SEMA2018

O postare distribuită de Forgiato Wheels (@forgiato) pe

Jantele aurite, destinate instalării pe maşini executive de lux, au fost expuse pe un Mercedes-Maybach S-Class care a ars aproape în totalitate!

Vezi şi: (video) Test Drive: Mercedes-Maybach S560 4MATIC facelift – limuzina de peste 210.000 euro

Deocamdată nu a fost anunţat un preţ al unei astfel de jante, însă campania de marketing s-a dovedit a fi reuşită, originală.

Vezi un model frumos de jante Forgiato de 24 de inci: (foto) Rolls-Royce Dawn a primit un bodykit agresiv şi jante de 24 de inci de la Wald International

Iti place articolul?