in , ,

(video) Şi-a făcut maşina visurilor sale: A transformat un Mercedes-Benz W221 într-un W222

Un bărbat din oraşul ucrainean Jitomir, proprietar al unui Mercedes-Benz S-Class în caroserie W221, a decis să-şi transforme sedanul pentru ca vizual să fie asemănător cu un model în caroserie W222. Întreg procesul l-a dezvăluit într-un jurnal pe forumul Drive2.

Entuziastul a încercat să facă o copie a maşinii din imaginea de jos şi putem spune că acest lucru i-a reuşit aproape în totalitate. Sedanul său are doar mici diferenţe de ordin estetic.

Iată o scurtă poveste a automobilului său pe care a relatat-o în jurnal şi care a fost foarte apreciată de internauţi:

“Mereu mi-am dorit un Mercedes-Benz în caroserie W221. Anterior m-am plimbat cu astfel de maşini, ale prietenilor mei, şi mi-a plăcut S-Class. Mi-a plăcut confortul, modul său de rulare, izolarea fonică şi multe alte lucruri interesante.

Între timp mi-am permis să-mi cumpăr şi eu un astfel de automobil, produs în anul 2006, în versiune Long, cu habitaclu tapiţat cu piele neagră şi motor de 3.5 litri sub capotă. Poate unii se vor întreba de ce 3.5 litri? Răspunsul este simplu: consum mai mic şi dinamică pe măsură. O instalaţie de gaz nu vreau să îi pun.

Uneori îl dădeam în chirie la nunţi, însă se preferau maşini de culoare albă. Atunci mi-a şi venit ideea să-mi transform maşina în stilul unui W222 AMG şi să-l vopsesc în alb”.

Cum a fost maşina:

Cum e acum:

Până în prezent nimeni nu i-a spus ucraineanului că ceea ce a făcut este un fals, un produs contrafăcut, ci din contra tuturor le-a plăcut.

Mai mult, bărbatul mai dezvăluie că l-a scos la vânzare pentru a vedea reacţia oamenilor şi respectiv a fost contactat de multe persoane cointeresate.

După cum am menţionat, automobilul a fost produs în anul 2006, însă a fost cumpărat în 2016. Sub capotă se află un motor de 3.5 litri care produce 280 de CP şi este cuplat la o transmisie automată. Tracţiunea este pe puntea din spate.

Tot procesul de transformare l-a costat în jurul a 15.000 de dolari.

Vezi aici proiectul unui alt ucrainean: (galerie foto) Cum să transformi un Mercedes-Benz W221 într-un W222

Iti place articolul?