in , ,

(video) SIAB 2018: Reportaje de la standurile Volvo, Lexus, Skoda şi Mazda

Ultimele noaste vizite la Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti au fost la standurile a patru mărci de automobile şi pe toate am decis să le combinăm într-un singur reportaj. Întâi am fost la Volvo şi Lexus, după care ne-am oprit la Skoda şi puţin la Mazda.

De la standul Volvo nu a putut lipsi evident noul XC40, crossoverul suedez care a reuşit să câştige titlul de Maşina Anului 2018 în Europa! Noul Volvo V60 este de asemenea prezent aici şi înainte ca să ajungă şi în ţara noastră poate fi văzut de oricine la Bucureşti.

Standul Lexus atrage vizitatorii SIAB prin două nave amiral, dar din segmente diferite. Vorbim despre concurentul lui Mercedes-Benz S-Class şi BMW Seria 7, noul sedan LS, dar şi de coupeul LC. Ambele automobile au propulsie hibridă şi câte un habitaclu de toată frumuseţea.

La standul Skoda ne-am oprit mai mult la varianta Combi a modelului Fabia facelift, care va ajunge în curând şi în ţara noastră, iar cea mai importantă premieră locală de la Mazda încă nu a intrat pe stand la momentul realizării reportajului.

Nu uitaţi să vă abonaţi la canalul nostru de Youtube pentru a urmări cele mai noi test drive-uri şi reportaje, inclusiv de la SIAB!

Iti place articolul?