in , , ,

(video) Sinucigaşii de pe Instagram. Câţiva tineri din Chişinău se filmează cum încalcă regulile de circulaţie sau cum fac accidente

Zboară pe străzile Chişinăului la fel cum le zboară şi mintea. Fenomenul tinerilor care conduc cu abateri grave de la regulile de circulaţie şi îşi pun viaţa în pericol pe străzile capitalei, filmând toate aceste lucruri şi făcându-le publice pentru a-şi arăta stilul de viaţă pe care îl duc şi curajul pe care îl au, continuă!

Utilizatorul de Instagram vergil_002 a realizat câteva astfel de înregistrări şi le-a încărcat pe pagina sa. Prima înregistrare cu o durată de 15 secunde a fost făcută în ziua de 19 august anul curent, după ora 1:00 noaptea. Ulterior, celelalte nouă înregistrări datează din ziua de 20 octombrie şi până pe 28 noiembrie inclusiv.

De menţionat că astfel de distracţii încep pe străzile din Chişinău după ora 21:00 şi pe Instagram se pot găsi zeci de astfel de filmuleţe.

Vezi şi: (video) Moldova: A fost prins şoferul care are 53 de procese verbale şi 2 dosare penale la activ. Are doar 20 de ani

Vezi şi: (video) O tânără s-a filmat cum merge cu 200 de km/h pe bd. Ştefan cel Mare! Reacţia INP, a internauţilor şi a şoferiţei

Din imagini vedem mai multe încălcări care le pun atât lor viaţa în pericol, cât şi a altor participanţi la trafic, precum: deplasarea cu manevre bruşte, căi tăiate, deplasare pe contrasens, depăşire semnificativă a limitei de viteză, condus agresiv, etc.

În ultima parte a acestui filmuleţ, autorul înregistrează momentul unui accident din seara zilei de 28 noiembrie curent, făcut de conducătorul unei alte maşini, cu care, împreună imitau o cursă pe bd. Mircea cel Bătrân din câte se pare.

Deocamdată nu se cunoaşte dacă şoferul care a provocat accidentul rutier sau cel al taximetrului lovit au avut de suferit careva traumatisme.

Vezi şi: (video) Trendul continuă! Doi tineri, cu aproape 200 de km/h pe bd. Ştefan cel Mare şi Dacia

Vezi şi: (video) Pericol public sau cum se distrează prin Chişinău nişte tineri în drum spre un club de noapte

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]