in , ,

(video) Slalom cu Jaguar I-PACE, inclusiv prin apă. Vezi cum s-a comportat maşina electrică

Au mai rămas doar câteva ore (27 octombrie) până la închiderea ediţiei din acest an a Jocurilor Invictus (din latină – neînvins), un eveniment internaţional multi sportiv, creat de prinţul Harry al Marii Britanii în anul 2014. La acesta participă foşti combatanţi în diverse conflicte armate, dar care au avut de suferit diverse răni ce nu le-au mai permis să se reîntoarcă în serviciul militar, personal militar sau veterani de război.

Un partener general al Invictus Games este Jaguar Land Rover.

https://www.youtube.com/watch?v=rwsxhGW9fr8

Pe lângă diversele competiţii sportive pentru persoanele cu dizabilităţi, pentru prima dată la această ediţie Invictus Games, desfăşurată în acest an la Sydney, a avut loc Jaguar Land Rover Driving Challenge.

Reprezentanţii a 12 naţiuni, apţi de a conduce un automobil, au participat la acest concurs în calitate de piloţi şi navigatori. Câte o echipă formată din două persoane au trebuit să conducă un Jaguar I-PACE printre obstacole prin apă, să treacă un test de precizie şi să parcurgă un itinerar pe un poligon cu conuri.

Într-un final, Franţa a câştigat medalia de aur, Australia cea de argint şi Marea Britanie cea de bronz. Premiile au fost acordate în prezenţa, şi de către prinţul Harry şi soţia sa Meghan.

Vezi şi: (foto/video) Land Rover & Jaguar Experience la vinăria ET Cetera

https://www.youtube.com/watch?v=Pebrj-7x59M

Jaguar Land Rover folosește Jocurile Invictus din acest an pentru a informa vizitatorii despre mobilitatea viitorului și despre modul în care tehnologiile sale de viitor ar putea ajuta oamenii să trăiască. Programul a inclus şi oportunitatea participanţilor la această competiţie de a testa tehnologia de conducere autonomă a Jaguar Land Rover.

Evenimentul marchează şi debutul lui Jaguar I-PACE pe piaţa australiană. Potrivit producătorului, SUV-ul electric poate parcurge cu uşurinţă vaduri de apă cu o adâncime de până la jumătate de metru.

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Jaguar I-PACE – viitorul este acum!

https://www.youtube.com/watch?v=hQu4wAey03M

buton subscribe

GALERIE FOTO: