in ,

(video) Start producţie pentru noul Hyundai i30. Află când vine modelul în Moldova

Hyundai a anunţat startul producţiei versiunii europene a celei de-a treia generaţie a hatchback-ului i30. Modelul va fi asamblat la uzina companiei din Nošovice, Cehia.

Deocamdată pe linia de producţie a intrat maşina care are cinci uşi, pentru că cea cu trei şi varianta break încă nu au fost prezentate oficial.

Pe lângă noul i30, la uzina din Cehia vor continua să se producă crossovere Tucson şi hatchback-uri cu gardă la sol sporită ix20. Pentru a menţine un ritm intensiv de construcţie a automobilelor, volumul de producţie a fost mărit până la 350.000 de unităţi pe an.

Amintim că noua generaţie Hyundai i30 a fost arătată lumii la Salonul Auto de la Paris. Vânzările europene vor începe în luna ianuarie a lui 2017 şi tot atunci modelul este aşteptat în Moldova.

Gama de motoare include trei unităţi pe benzină şi un diesel cu trei variaţii de putere. Transmisiile pot fi manuale cu şase trepte sau robotizate cu şapte rapoarte şi două ambreiaje.

Lista de dotări a noului i30 este completată de: sistem de frânare automată, cruise control intelectual, sistem de monitorizare a zonelor moarte, reîncărcare fără fir a telefoanelor mobile, sistem multimedia avansat, etc.

Vezi mai multe detalii despre model: (foto/video) Premieră mondială: Noua generaţie Hyundai i30

Iti place articolul?