in , ,

(video) Ştiai asta? Ce se ascunde în interiorul unui scaun premium de pe Mercedes-Benz S-Class

La începutul anului 2014 un tată şi un fiu din SUA s-au gândit să facă un proiect destul de interesant: de a afla ce se ascunde în interiorul celor mai diverse lucruri. De atunci şi până în prezent au ajuns să fie urmăriţi de cel puţin 5.5 milioane de oameni, doar pe Youtube, iar cel mai recent material vizează în mod direct tematica blogurilor auto.

A fost tăiat cu brutalitate un scaun al şoferului care se găseşte în ultima generaţie a sedanului de lux Mercedes-Benz S-Class, pentru a se vedea ce conţine în interior.

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Mercedes-Maybach S560 4MATIC facelift – limuzina de peste 210.000 euro

Vezi şi: (foto) Şapte maşini de lux care au scaune individuale spate şi pot fi văzute şi în Chişinău

Ceea ce nu ştiau mulţi, acum cunosc cel puţin 1.6 milioane de oameni care au vizionat filmuleţul. Scaunul făcut de Mercedes este unul extrem de complex şi parcă ar fi dintr-o navă spaţială din punct de vedere a structurii.

Există o multitudine de cabluri, micro cipuri, senzori de presiune şi de temperatură, elemente de încălzire, perne de aer, ventilatoare, câteva straturi de materiale izolatoare şi chiar un sistem care imită un extinctor (stingător de incendii) în partea inferioară a scaunului. Toate au menirea de a asigura un confort şi în acelaşi timp o protecţie maximă, aşa că nu trebuie să vă miraţi de ce maşina costă scump.

Evident, toate aceste lucruri se puteau citi dintr-o broşură, însă de ce să nu vezi cu ochii proprii totul, şi-ar fi spus cu interes autorii experimentului care nu trebuie repetat acasă!

Vezi şi: Extinctor de 140 de euro sau covoraşe de 310 euro! Iată cât pot costa dotările opţionale de pe un Mercedes-Maybach

Vezi şi: (video) Porsche a creat un fotoliu de birou dintr-un scaun instalat pe 911 Carrera GTS sau GT3

Iti place articolul?