in , ,

WTFWTF COOLCOOL LoveLove LOLLOL OMGOMG AngryAngry

(video) Ştiai asta? Poliţia română are în dotare un Porsche 911 Turbo!

Poliția română a scos din garaj un Porsche 911 Turbo şi cu acesta se va patrula în aceste zile Autostrada A2, cunoscută şi ca Autostrada Soarelui, o magistrală ce leagă Bucureştiul de Constanţa.

În mini-vacanța de Rusalii, drumul spre litoral s-a aglomerat, așa că unii șoferi, mai grăbiți să ajungă pe plajă, ar fi tentați să circule cu viteze amețitoare.

https://www.facebook.com/PolitiaRomanawww.politiaromana.ro/videos/1266314060146492/

Am căutat să aflăm mai multe detalii despre maşină şi aflăm că exemplarul dat este din generaţia 996, fabricat în anul 2001. Are un motor cu un volum de 3.6 litri, care produce 420 de CP şi 560 Nm de cuplu. Tracţiunea este una integrală.

Vezi şi: (foto) Atenţie cu ce viteză conduceţi prin România. Poliţia are o nouă maşină sport

Vezi şi: (foto) Poliţia română va patrula Bucureştiul cu prima maşină electrică din dotare

Ce-i drept, inspectorul care a prezentat maşina în videoclipul de mai sus, s-a cam încurcat când a spus în faţa camerei despre caracteristicile dinamice ale automobilului. În realitate acesta accelerează de la 0-100 de km/h în 4.8 secunde, cu transmisie automată (4.2 secunde cu o cutie de viteze manuală), iar viteza maximă ajunge la 298 şi respectiv 305 km/h.

politia 3

Maşina, care a fost inscripţionată cu însemnele poliţiei, a fost confiscată în anul 2002, după ce a fost descoperită în Vama Nădlac încărcată cu câteva zeci de kilograme de droguri. Atunci în automobil se aflau doi turci.

Vezi şi: (video) Poliţiştii români au prins un şofer care se deplasa cu 254 de km/h. Află cu ce amendă s-a ales