in ,

(video) SUA: Doi hoţi au vândut în parcarea unui local McDonald’s un Chevrolet Suburban luat în chirie

Un bărbat de 28 de ani şi nevastă-sa au devenit victimele a doi tineri care le-au vândut un crossover Chevrolet Suburban, luat în chirie de la o companie care oferă astfel de servicii.

Cei doi, Kaleb Louis (22 de ani) şi Maurice Lewis (20 de ani), au pus la cale un plan minuţios pentru a câştiga uşor o sumă mare de bani. Aceştia au închiriat maşina din timp, au zburat cu avionul din Houston (Texas) în Nashville (Tennessee) şi într-o parcare a unui McDonald’s au vândut-o rapid unor clienţi, scrie WKRN.

Potrivit poliţiei, tinerii au zburat mai întâi din Houston într-un oraş din statul Florida şi de acolo au înaintat spre Nashville, considerând că astfel urmele lor nu vor fi cunoscute. Tot în acel oraş din Florida, ei au rezervat ca la aeroportul de la destinaţie să îi aştepte un Chevrolet Suburban în valoare de 60.000 de dolari.

Infractorii au înregistrat actele cu ajutorul unui permis de conducere a unui şofer din California, iar plata au făcut-o cu ajutorul unui card de credit furat de la un bărbat din Houston. Mai apoi, Louis şi Lewis au furat numerele de înmatriculare ale unei Toyota Camry din Nashville, le-au instalat pe Suburban şi au postat pe Internet un anunţ de vânzare.

Chiar a doua zi cei doi şmecheri s-au întâlnit cu un cumpărător-victimă, pe teritoriul unei parcări de lângă un local McDonald’s. Maşina a fost vândută cu 30.000 de dolari, achitaţi cash.

Ulterior, după ce s-a descoperit cursa în care a căzut tânăra familie, bărbatul care s-a întâlnit cu tinerii s-a mirat de faptul că aceştia nici nu au numărat banii. Mai mult, el a reţinut maşina, un Dodge Charger de culoare gri, şi numerele sale de înmatriculare, cu ajutorul căreia hoţii au luat-o la sănătoasa.

În prezent, aceştia sunt daţi în căutare naţională.