in ,

(video) SUA: Poliţia a confundat filmările unui videoclip cu furtul real al unei maşini şi a început să tragă

Un echipaj al departamentului de poliţie din oraşul american Detroit a reţinut câţiva raperi în timp ce filmau un videoclip. The Drive scrie că oamenii legii i-au confundat pe cântăreţi cu nişte infractori care au încercat să fure un Aston Martin şi chiar au început să tragă focuri de armă.

Un grup de tineri de culoare au înscenat furtul unui Aston Martin cu ajutorul unui Jeep Wrangler care i-a blocat calea. Ulterior din maşină au ieşit oameni “înarmaţi” şi au încercat să-l scoată pe şoferul supercarului afară, însă au auzit împuşcături din altă parte.

Vezi şi: (video) Cum procedează poliția americană dacă un șofer nu vrea să iasă din mașină!

Se pare că cineva din martorii oculari nu a înţeles corect ce se întâmplă şi a anunţat poliţia. Un echipaj care se afla în apropiere au reacţionat prompt şi au ajuns la faţa locului exact când era comisă infracţiunea înscenată. Observând armele pe care le au (cel mai probabil false), poliţiştii au tras câteva focuri de avertizare

În cele din urmă au fost arestate trei persoane. Acestea urmează să fie sancţionate cu amenzi sau arest la domiciliu pentru că nu au anunţat pe nimeni despre filmări şi nici nu şi-au cerut permisiune de la autorităţi ca să facă asta.

Vezi şi: (video) Poliţiştii din SUA vs cei din Moldova. Cum acţionează când au de-a face cu şoferi neascultători