in ,

(video) Succesorul lui Skoda Yeti a fost surprins fără prea mult camuflaj pe autostradă

După lansarea noului Kodiaq pe piață, Skoda se poate concentra la un alt model din gama sa care are șanse cel puțin la fel de bune ca să înregistreze vânzări bune. Bineînțeles este vorba despre succesorul lui Yeti, model lansat tocmai în anul 2009 la Salonul Auto de la Geneva care este pe cale să ajungă la a doua generație.

https://www.youtube.com/watch?v=glDDkgRqR10

Noul model urmează să fie prezentat foarte curând, potrivit descrierii ce însoțește acest video, prezentarea ar urma să aibă loc la 18 mai în Suedia în cadrul unui eveniment organizat de cei de la Skoda. Urmează să vedem dacă se va întâmpla sau nu, de altfel cum rămâne să vedem care va fi numele final al modelului.

Tot mai multe zvonuri sugerează că Skoda va renunța la numele Yeti în favoarea lui Karoq.

Prototipul viitoarei generații a fost surprins în teste pe o autostradă din Cehia. Mașina nu era acoperită de prea mult camuflaj, semn că prezentarea acesteia este tot mai aproape. De altfel din video ne putem da seama că viitorul Yeti sau Karoq va prelua mult din designul lui Kodiaq, iar platforma pe care va fi construit va fi și ea comună fraților mai mari Kodiaq și Tiguan.

Iti place articolul?