in ,

(video) Supercarul unic Pagani Huayra Futura a ajuns în obiectivul camerelor de luat vederi

Compania Pagani a construit doar 100 de supercaruri Huayra şi printre acestea puţin probabil dacă se pot regăsi două unităţi asemănătoare.

Mai mult, astfel de maşini care au o denumire unică sunt şi mai puţine. Unul dintre aceste modele este Pagani Huayra Futura care a fost văzută la raliul supercarurilor Lakes GT.

Vezi şi: (video) 20 de exclusivităţi de la Pagani şi-au dat întâlnire în munţii Dolomiţi din Italia

Spre deosebire de maşina obişnuită, automobilul dat are nişte aripi mai proeminente şi un eleron unic care are este despărţit. Pentru prima dată am putut vedea o asemenea soluţie pe Huayra Pearl. Caroseria îi este făcută din fibră de carbon de culoare albastră transparentă.

Vezi şi: (foto/video) Pagani a pregătit o perlă unică pentru un client de-al său

Proprietarul a mai opta pentru pachetul Tempesta care din traducere înseamnă “furtunos”. Acesta adaugă automobilului un splitter şi un difuzor mărit în dimensiuni, amortizoare reglabile Ohlins şi un sistem de evacuare a gazelor de eşapament din titan, ca şi cel instalat pe versiunea Huayra BC.

Vezi şi: (foto/video) Premieră: Supercarul Pagani Huayra BC a fost numit în cinstea primului client al companiei

Salonul Pagani Huayra Futura a fost înfrumuseţat cu o tapiţerie din piele albastră şi fibră de carbon.

“Sub capotă” se află un motor V12 twin-turbo de 6 litri volum, care dezvoltă 730 de cai putere şi 1.100 Nm de cuplu. Caracteristicile tehnice îi permit supercarului să accelereze până la 100 de km/h în mai puţin de 3 secunde, în timp ce viteza maximă ajunge până aproape de 400 de km/h.

Putem presupune că proprietarul a scos din buzunar cel puţin 1.5 milioane de dolari pentru o aşa frumuseţe.