(video) Surpriză neplăcută pentru un şofer şi pasagerii săi. Ce se „ascundea” după autobuzul din faţă

Distribuie:
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Accident groaznic într-un oraş din Rusia, înregistrat de o cameră de bord a unui şofer implicat. Totul s-a întâmplat atât de repede, încât conducătorul auto din automobilul care a avut de suferit cel mai mult nu a reuşit să reacţioneze nici într-un mod.

O betonieră Kamaz a intrat cu mare viteză într-un crossover Kia Sportage, după ce vehiculul de mare tonaj a efectuat o manevră periculoasă, din cauza unui autobuz care nu i-a cedat trecerea. Potrivit presei locale, cinci persoane au avut de suferit în urma accidentului.

Deocamdată nu se cunoaşte în ce stare s-a aflat şoferul automobilului după impact, însă în cele înregistrate de camera de bord putem observa că acesta a supravieţuit.

Accidentul văzut de pe o cameră de supraveghere:

kia_1

kia_2

Sursa foto: vireg.ru


Distribuie:
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

You may also like...

16 Responses

 1. Duda spune:

  Nimic straniu. Nu ia cedat trecerea mergind cu viteza clar ca nu sub 50 km/h da undeva sub 100 km/h. PAI CAZUL DE LA CHISINAU DE LA CODITSA CIND NISTE STUDENTE TRECEAU DRUMUL INTR-UN LOC NEPERMIS SI UN MERCEDES SIMPLU CARE AVEA PESTE 100 KM/H IN ORAS LEA LOVIT SI LE-A AZVIRLIT CA PE NISTE MINGI. Pai daca ai 50 km/h la sigur reusesti totul sa observi si chiar sa frinezi la timp. Daca esti fraer molodoi si apesi pe surcica si zbori noapte peste 100 km/h este un singur drum la Pruncul pentru unii si la Doina pentru altii. ORI IN RUSIA ORI N MOLDOVA TOT ACOLO.

 2. Ina spune:

  Cultura joasa a soferilor lasa de dorit. Polititia are mult de lucrat in directia profilacticii. Presa are aicea cel mai mult de lucRU. AR TREBUIE DE STOPAT RECLAMA LA MASINI CU MULTI CAI PUTERE SI DE FOCUSAT MAI MULT LA EDUCATIA SOFERILOR TINERI PENTRU CA PORCARIILE CELE MAI MARE EI LE FAC . EI SUNT TINERI PLINI DE ADRENALINA. PINA ERI PRIVEAU FILME DESPRE BRATVA IAR AZI SI-AU LUAT UN BMW NEGRU SI APASA PE SURCICA. UNIVERSUL TOT MATERIALIZEAZA SI NU UITATI CA FINALUL E LA BELYY LEBEDI DAR DACA PICIUL E DIN MOLDOVA SE DUCE LA PRUNCUL SI MAMA SA VARSA LACRIMI CA DIN CALDARE SI NE CONVINGE CA SUFLETELUL EI ESTE UN INGER. trezire moldoveni

 3. Inesa spune:

  Aistea din Transnistria saracii citeodata nu fac mare diferenta dintre Tiraspol si Chisinau. La dinsii acolo se merge ca in anii 90. Daca ai BMW negru cu 2 usi faci din fare si masina din fatsa trebuie sa se evapore. Daca nu se evapora claxonezi ca cel trasnit la minte. Daca asta nu ajuta mergi in paralel si te uiti cu o mutra criminala la celalt sofer. PACAT CA DOCTROII DE LA COSTIUJENI NU INTERVIN IN ASA CAZURI.

 4. Max spune:

  De asa boala sunt bolnavi si moldovenii nostri.

 5. Alex spune:

  De asa boala multi sunt bolnavi pentru ca majoritatea din ei in viata nicego ne dostigli. Ziua lucreaza la stroika da seara isi spala dintii si fac un dus rece si ies la agatsat podrugi si le pare ca daca tureaza motorul si mintea li se tureaza. EU PERSONAL AM UN INTREG DISPRET FATSA DE ASA CADRE SI MA GINDESC DE LA CE GRADINA ZOOLOGICA AU VENIT.

 6. Ion spune:

  Iaca politia are operatiuni gen: polobocel, noptile albe, pietonul. Ar trebbui si operatiunea „PICIUL sa dam jos ariciul” Da ce? Buna denumire! Acestia care tureaza motorul sunt saracii cu dereglari psihice ei vor cumva in viata asta sa se arate sau cum de spus asta. LA DINSII ORICE PSIHOLOG AR ARATA KOMPLEX NEPOLNOTENOSTI.

 7. Varvara spune:

  Da pe Dacia citi sumaheri cu Mercedesuri tureaza ca sa frineze brusk la urmatorul semafor. NU DEMULT UN CADRU CU MERCEDES E DE 10 ANI SUR SI NAKLEIKA amg SI SE OPRESTE IN DREPT CU MINE SI SE HOLBEAZA. URA!!!!!!!!!! Aista era vasea el toarna benzina la Lukoil ziua da noaptea el ii karoli!!! DA CIND OARE EL DOARME?

 8. Nora spune:

  Undeva am auzit la TV o postare de la ministerul sanatatii ca stare cu sanatatea psihica a ajuns la un nivel critic. DE MUZICA LA MAXIM NU MAI ZIC. nOAPTEA dupa 23.00 auzi de la shanson pina la muzica moldoveneasca de promovarea a betiei. Nust iu dar parca unii sau oprit in anii 92-93

 9. serj spune:

  Da lasa patsanii sa se raslableasca. Jizni la dinsii oricum caratca. Daca nu se trasnesc in stilp apu tocina miine la stroica vor testa caderea libera de 9.8 m pe scunda.

 10. Zoro spune:

  Mai avem mult noi pina sa devenim oameni. Pina ce suntem la stadia de bidle spre potlogari.

 11. Rex spune:

  Daca presa ar face un clip iN care ar arata ca un sofer grabit poate fi doar acela tradat de podruga atunci in MD sar porni o vorba ca pe aista podruga io izmenit. SI CREDETIMA AISTEA PONTOSI SI BOIOSI SE VOR GINDI INAINTE DSA APESE PEDALA.

 12. Ha ha ha spune:

  Asta tipa daca el goneste cineva tipa lo sunat si io spus ca podruga ii izmeneste si el fuge so prinda la locul crimei? HA HA HA buna idee

 13. Dana spune:

  Atitia soferi agresivi. Trebuie de facut ca in Rusia ai BMW, MErcedes Audi taxa speciala si punct. Uitativa ceo facut Rusii! Iubitorii Europei uitativa ceo facut Norvegia. CIND OARE VOI VEDEA PE DRUM MOTOARE CU CILINDREE MICA MAX 1.0 SI SOFERI CARE NICAERI NU SE GRABESC?

 14. Buric spune:

  Vad ca nu toti moldovenii is prosti.

 15. Lera spune:

  Nu toti da sunt cadre in kojenca care inainte de a se urca la volan ori se duc la polobocel ori privesc boevice si devin ca Giku Boeviku.

 16. Andryy spune:

  Trebu la Kostiujeni oleaca de marit bugetul ca mi se pare ca de la un timp toti asa is de grabiti in Chisianau ca daca ii opresti si ii intrebi unde se grabesc nici ei nu stiu da asta e semn de boala psihica.