in ,

(video) TechArt prezintă în detalii kitul aerodinamic GrandGT pregătit pentru noua Panamera

Specialiştii atelierului german TechArt prezintă în detalii pachetul de actualizări de ordin estetic pregătit pentru noua generaţie Porsche Panamera. Acesta este numit GrandGT şi include nu doar un bodykit aerodinamic care face maşina mai lată şi mai agresivă, ci şi un set de jante exclusive.

Nu lipseşte nici habitaclul care este “îmbrăcat la patru ace”.

Am văzut GrandGT la Salonul Auto de la Geneva: GENEVA 2017: Reportaj video de la standul TechArt

Noile componente care apar pe exteriorul automobilului premium îl fac foarte asemănător cu modelul 911 GT3. De exemplu, odată ce este aplicat, Porsche Panamera primeşte o nouă bară de protecţie făcută în acelaşi stil ca şi cea a coupeului, dar şi nişte guri de aerisire revizuite.

TechArt menţionează că formele complexe ale kitului exterior nu au fost făcute doar pentru frumuseţe, ci mai contribuie activ la redirecţionarea curenţilor de aer către agregate.

TechArt Porsche Panamera GrandGT dispune şi de o capotă nouă care este făcută din fibră de carbon, în timp ce aripile au fost extinse pentru a mări lăţimea maşinii cu alţi 50-80 de mm. La fel şi bosajele au devenit mai mari pentru ca anvelopele cu dimensiuni de 285/30 şi 335/25, alături de jante de 22 de inci, să încapă perfect.

În partea posterioară se va instala un difuzor din carbon, dar şi un eleron pe care TechArt îl consideră mai bun decât cel oferit standard.

Clienţii mai pot opta şi pentru modificarea completă a habitaclului care vine din uzină. În particular se pune la dispoziţie mai multe variante de tapiţerie, un volan nou, inserţii pentru contrast (în acest caz portocalii) şi multe alte detalii.

Pachetul GrandGT este disponibil pentru aplicare pe toate versiunile noii generaţii Porsche Panamera, inclusiv şi pe varianta Turbo S E-Hybrid. Interesant ar fi să-i ştim preţul, însă acesta se discută individual cu fiecare client interesat.

Iti place articolul?