in ,

(video) TechArt prezintă noul Carbon Sport Package pentru Porsche 911 GT3 facelift

Atelierul german de tuning TechArt consideră că sub capota lui Porsche 911 GT3 facelift sunt destul de mulţi cai putere, de aceea a decis să se ocupe de modificări de ordin vizual şi estetic. De aceea a creat noul Carbon Sport Package!

Noul pachet este în esență un set de actualizări pentru îmbunătățirea formei caroseriei, lăsând “umplutura delicioasă” neschimbată.

Ce include? O capotă cu guri de aerisire, spoiler frontal cu o așa-numită “lamă” aerodinamică, praguri laterale, spoiler, difuzor spate, realizat ca şi celelalte din fibră de carbon.

Aceste componente sunt cu siguranță mai bune şi arată mai bine decât cele din oferite standard din uzină.

La acestea se adaugă un eşapament cu terminaţii din titan şi acoperite cu fibră de carbon, jante forjate de 20 de inci Formula IV Race, care alături de etrierele mecanismelor de frânare pot fi vopsite în diferite culori.

Vezi şi: (foto/video) TECHART prezintă Magnum Sport Edition 30 Years

Interiorul poate fi modificat după preferințele proprietarului, deoarece TechArt oferă foarte multe opțiuni şi materiale la alegere, cum ar fi fibra de carbon, pielea, Alcantara sau inserţii acoperite cu lac. La acestea se adaugă opţiuni de personalizare a ceasurilor de bord, inserţii din aluminiu pe pedale şi praguri iluminate pentru o exclusivitate mai mare.

Vezi şi: (video) TechArt prezintă în detalii kitul aerodinamic GrandGT pregătit pentru noua Panamera

Cireaşa de pe tort este volanul, unul dezvoltat de atelier şi numit “Type 7”. Acesta are 360 de mm în diametru şi poate fi acoperit cu o combinaţie din piele şi Alcantara. Volanul sport a rămas multifuncțional şi a păstrat aceleaşi padele de comutare a treptelor sau funcţia sa de încălzire.

Costul tuturor modificărilor propuse de TechArt se discută individual cu fiecare client interesat.

Vezi şi: (foto/video) TECHART prezintă groaza decapotabilelor: Noul GTstreet R Cabriolet

GALERIE FOTO: