in , ,

(video) TECHART propune 700 CP pentru noul Porsche Cayenne Turbo Coupe, în combinaţie cu un look de invidiat

Atelierul de tuning TECHART propune pe baza noului Porsche Cayenne Turbo Coupe crearea unuia dintre cele mai rapide SUV-uri din lume. Modificările necesare vin în tandem cu un design exterior şi interior mai rafinat.

🔥 TECHART SUV based Cayenne E3 Turbo Coupé 🔥700HP / 900NM pure power in a lavaorange outfit! Enjoy the video, we’ll show you more details of our cayenne and the #techartparts through the next days so stay tuned on @techart_germany 🔥!! For more TECHART: www.youtube.com/user/TECHARTchannel www.techart.de/newsletter—————————————————#techart #cayenneturbocoupé #techartparts #techartpower #techartcarbonparts #techartgermany #techartrims #techartdaytona #techartinterior

Gepostet von TECHART am Montag, 18. Mai 2020

În materie de design exterior şi aerodinamică, băieţii de la TECHART au pregătit o bară de protecţie frontală revizuită în partea sa inferioară, care include prize de aer suplimentare, dar şi un mic splitter. Pentru a mai accentua agresivitatea se poate opta şi pentru o nouă capotă cu noi linii şi prize de aer integrate, realizată integral din carbon şi vopsită în culoarea caroseriei!

Partea posterioară este completată de o nouă bară de protecţie ce integrează un difuzor, dar şi terminaţiile eșapamentului sport din oţel inoxidabil cu supape active, care sunt realizate din titan şi acoperite cu fibră de carbon.

Interesant este că difuzorul poate fi detaşat uşor la necesitate, dacă proprietarul intenţionează să folosească cârligul de remorcare. Iar pe uşa portbagajului, deasupra liniei LED ce leagă stopurile, a apărut încă un element sub forma unui spoiler.

Pe partea de jante se oferă la alegere unele de model Formula V de 22 de inci, cu design nou, care şi-au făcut premiera pe Cayenne Turbo, însă se pot opta şi pentru jante forjate Daytona II de 22 inci, cu accente contrastante, introduse odată cu programul de tuning pentru noul Porsche 911 Coupe.

Iar habitaclul poate fi retapiţat complet din cap şi până-n picioare. Folosirea de Alcantara, piele naturală, inserţii şi cusături contrastante sunt la ordinea zilei, în orice culoare dorită posibilă. În plus, TECHART se oferă să instaleze şi un nou volan cu forme specifice şi la fel de personalizat.

În materie de performanţe, dacă tot vorbim despre Cayenne Coupe Turbo, aflaţi că standard maşina produce 550 de CP şi 770 Nm de cuplu dintr-un motor V8 bi-turbo de 4.0 litri. Pentru a i-o spori, cei de la TECHART folosesc nişte turbocompresoare noi, acelaşi eşapament nou, dar şi un modul TECHTRONIC care schimbă setările unităţii electronice de control a propulsorului.

Rezultatul este deja 700 CP produşi şi un cuplu maxim de 900 Nm. Timpul necesar pentru a sprinta de pe loc şi până la 100 de km/h scade până la 3.2 secunde, 0-160 km/h poate face în 7.4 secunde, iar viteza maximă se opreşte la 300 de km/h.

Powerkit-ul care cuprinde sistemul de management al motorului TECHART TECHTRONIC se instalează foarte uşor şi rapid, fără a afecta managementul standard al motorului. Rezultatul este exprimat printr-o mulţime de beneficii:

  • creșterea semnificativă a performanței și a dinamicii de conducere;
  • instalare rapidă și ușoară, dezinstalare fără probleme în orice moment;
  • cea mai bună calitate a materialelor și îndeplinirea specificațiilor OEM;
  • nu afectează caracteristicile electronice de protecție a motorului;
  • activare prin apăsarea butonului Sport de pe consola centrală;
  • gestionarea electronică inteligentă a energiei;
  • nu afectează diagnosticarea sau întreținerea autovehiculului.

În plus față de garanția de doi ani, garanția TECHART PROTECT oferită la nivel european, pentru autoturismele Porsche personalizate noi sau rulate, este concepută special pentru maşinile Porsche și oferă o acoperire completă pentru toate posibilele situații neprevăzute. În afara Europei, TECHART oferă o garanție suplimentară TECHART TECHTRONIC pentru eventualele daune produse la motor sau la cutia de viteze.

Maşina în cauză este de vânzare pentru 199.000 de euro!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

GALERIE FOTO:

Vezi şi:

Iti place articolul?