in ,

(video) Test AutoBlog.MD: Sistemul de navigație Mio MiVue Drive 65

Cu ocazia deplasării noastre, pe care am făcut-o recent până la Salonul Auto de la Frankfurt, am decis să testăm pe autostrăzi posibilităţile unui nou sistem de navigaţie, oferit de prietenii noştri de la Mio. Mai exact este vorba despre Mio MiVue Drive 65 FEU, un dispozitiv destul de util care combină un sistem de navigaţie modern cu o cameră de bord!

Mio MiVue Drive 65 FEU ne-a fost oferit de compania Remington, cea care comercializează în ţara nostră produsele Mio.

În primul rând am remarcat că Mio MiVue Drive 65 FEU are un ecran foarte mare de 6.2 inci și oferă un sistem de navigație auto sofisticat, cu o cameră video integrată (care filmează în format Extreme HD 2304×1296 pixeli şi cu 30 de cadre pe secundă) şi cu două funcții inteligente ale sistemului avansat de asistență pentru conducătorul auto.

Cele două funcţii inteligente menţionate mai sus presupun un sistem de avertizare în caz de părăsire involuntară a benzii de circulație (LDWS) și un sistem de avertizare în caz de coliziune frontală (FCWS).

Sistemul de navigaţie Mio MiVue Drive 65 FEU mai are integrate standard hărţi a peste 30 de ţări, iar producătorul promite că le va actualiza mereu pe toată durata de viaţă a dispozitivului.

 

Mai multe detalii despre produsele MIO și despre sistemul de navigaţie Mio MiVue Drive 65 FEU le puteți afla de pe site-ul www.mio.md sau la consultanții magazinelor Remington, amplasate în centrele comerciale Sun City, Jumbo și Atrium.

Iti place articolul?