in

(video) Test Drive: Audi Q8 50 TDI quattro – premieră!

Autor: Constantin Mihalachi, Video: Denis Chicu

Odată cu anunțarea noului Audi Q8 lucrurile au devenit foarte agitate în segmentul SUV-urilor coupe. Iată că acum, “troica” germană formată din Audi, BMW și Mercedes-Benz oferă câte o viziune proprie asupra acestui segment.

Bineînțeles primii au fost cei de la BMW care iată că pregătesc a doua generație pentru X6. Anume ei au simțit în anul 2007 că tot mai mulți clienți vor începe să aleagă mașini de nișă. Pe atunci au fost criticați, însă când vânzările au dovedit că au avut dreptate, ceilalți concurenți nu au ezitat să dezvolte propriile SUV-uri coupe.

Noul Q8 este și cel mai tehnologizat SUV din gama Audi. Sistemul multimedia este identic cu cel de pe Audi A7 și A8, deci este și cel mai modern. Roțile spate pot fi directoare pentru mai multă manevrabilitate, iar semnătura de lumini este absolut impresionantă. Dar cum se conduce noul Audi Q8 și ce impresii crează în realitate vă invit să vedeți din test drive-ul video de mai jos, primul efectuat cu acest model pentru presa auto din Moldova!

Vezi toate detaliile despre SUV: (video) Premieră mondială: Noul Audi Q8 – noua faţă a familiei Q

Vezi şi: (foto) Noul Audi Q8 încearcă deja drumurile moldovenești

Iti place articolul?