in , ,

(video) The Land of Land Rovers. Povestea unui sat din munţii Himalaya cu o flotă de 42 de maşini clasice

Land Rover continuă să marcheze cei 70 de ani de la apariţia primei maşini printr-o serie de evenimente şi reportaje speciale care au o legătură directă cu aceasta. O echipă cu reprezentanţi ai companiei a vizitat o regiune îndepărtată din munţii Himalaya din India pentru a găsi Ţara Land Rover-urilor!

Locaţia rurală este cunoscută şi a fost botezată “The Land of Land Rovers” datorită unei flote de maşini, de fapt a singurelor maşini existente acolo, care sunt de marcă Land Rover.

În total, 42 de exemplare de SUV-uri clasice produse la sfârşitul anilor ’50, sunt folosite drept unităţi de transport, care asigură o conexiune dintre două localităţi.

Filmuleţul lansat de Land Rover scoate în evidență călătoria spectaculoasă pe o distanţă de 31 km făcută de locuitorii din satul Maneybhanjang din Bengalul de Vest, India (aflat la o altitudine de 1.523 de metri) până în satul Sandakphu (aflat la o altitudine de 3.636 de metri) şi înapoi.

Vremea capricioasă şi drumurile proaste sunt doar câteva dintre pericolele pe care le întâmpină zilnic oamenii, însă cumva trebuie să se descurce, să ajungă dintr-o localitate în alta pentru a transporta pasageri, alimente sau alte bunuri.

Vezi şi: (video) Cea mai mare paradă de maşini Land Rover a fost înregistrată în Cartea Recordurilor Guinness

Vezi şi: (video) Aniversarea de 70 de ani a Land Rover, marcată prin cea mai mare paradă de maşini de pe Goodwood Hill

buton subscribe

GALERIE FOTO: