in , ,

(video) Ţinut forţat până la venirea poliţiei. Cum a fost oprit un tânăr din a conduce în continuare beat

Un motociclist în stare de ebrietate a fost oprit de un alt șofer să mai conducă, în timp ce a staționat la o stație de alimentare cu combustibili. Incidentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 23 mai 2020, în sectorul Botanica, scrie UNIMEDIA.

Atenție, limbaj necenzurat!

Что я вам могу сказать ,Сейчас Святослав Окопный задержал и сдал полиции пьяного мотоциклиста 😔к сожалению есть и такие в нашем ночном городе Всем доброй ночи и будьте бдительны …….

Gepostet von Cristina Bătrînescu am Samstag, 23. Mai 2020

Motociclistul a atras atenția altor șoferi prin faptul că se clătina vizibil. La scurt timp, a fost abordat de un șofer care a chemat un echipaj al poliției de patrulare și a făcut tot posibilul să-l țină până la venirea ofițerilor.

Natalia Golovco, ofițerul de presă a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), a declarat că poliția a fost solicitată printr-un apel la 112. La fața locului ofițerii de patrulare au constatat că motociclistul, care s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Bubuieci, în genere nu avea niciun act la el.

Ulterior, verificând în baza de date a șoferilor, s-a dovedit că tânărul nu avea permis de conducere de nicio categorie. În schimb, acesta a spus polițiștilor că motocicleta îi aparține, însă a uitat actele acasă.

Șoferul a fost testat pentru determinarea stării de ebrietate, iar rezultatul a arătat o alcoolemie de 0.69 de mg/l în aerul expirat. Pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Iti place articolul?