in , , ,

(video) Tokio 2017: Premieră mondială – Subaru VIZIV Performance Concept

Subaru a prezentat la Salonul Auto de la Tokio conceptul unui automobil sport, numit VIZIV Performance Concept. Sedanul prezintă designul din care specialiştii mărcii se vor inspira în crearea noii generaţii a modelului WRX.

Exteriorul prototipului a primit mai multe elemente din fibră de carbon, care se pot regăsi pe barele de protecţie, acoperiş, capotă şi aripi.

Oglinzile laterale sunt înlocuite cu nişte camere video, asta pentru că VIZIV Performance Concept este echipat cu un set extins de sisteme de securitate și un sistem de pilotare automată, care vor apărea pe modele de serie până în 2020. Acesta include un complex actualizat EyeSight, radare și un sistem GPS cu o înaltă precizie.

Conceptul are următoarele dimensiuni: lungime – 4.630 mm, lățime – 1.950 mm, înălțime – 1.430 mm. Ampatamentul măsoară 2.730 mm, mai mare decât cel al generaţiei actuale WRX (2.650 milimetri).

VIZIV Performance Concept este dotat cu un motor boxer şi cu un sistem de tracțiune integrală Symmetrical AWD, dar detalii despre acestea nu au fost anunţate.

 

GALERIE FOTO:

What do you think?