in , ,

(video) Trei piloţi Formula 1 au lăsat monoposturile şi au încercat să conducă un camion cu remorcă

Compania Mercedes-Benz a publicat un videoclip în care trei piloţi germani care participă în campionatul Formula 1 încearcă să facă nişte exerciţii pe un poligon cu ajutorul unui camion Actros cu remorcă.

Screenshot_8

Camionul a fost testat pe teritoriul parcării de lângă un circuit de către Nico Rosberg (pilot de la Mercedes-AMG), Nicolas Hülkenberg (pilot de la Force India) şi Pascal Wehrlein (pilot de la Manor).

Cei trei au fost puşi să îndeplinească câteva exerciţii, printre care condusul pe o traiectorie şerpuită sau parcarea cu spatele, după care şi-au împărtăşit impresiile în faţa camerelor de luat vederi.

Rosberg a spus că şofatul unui camion este un lucru simplu, însă a avut probleme la întoarce şi parcare. Hülkenberg a declarat că a mai condus în viaţa sa camioane pentru că familia din care provine administrează o firmă de transport a mărfurilor. Wehrlein a ţinut doar să amintească despre faptul că echipele Formula 1 îşi transportă toate piesele necesare pentru curse cu ajutorul camioanelor.

Un videoclip asemănător a fost postat de Shell la sfârşitul lunii iulie. Acolo pilotul Sebastian Vettel şi-a schimbat locul de muncă cu cel al unui şofer de ambulanţă.

Vezi şi: (video) Sebastian Vettel şi şoferul unei ambulanţe s-au schimbat cu locurile de muncă

Iti place articolul?