in ,

(video) Tuning de 3 milioane de ruble. Ce ascunde dedesubt și la interior acest GAZ-21 Volga

GAZ-21 Volga este unul din automobilele de epocă, care este o carte de vizită a fostei Uniuni Sovietice. În prezent, apariţia pe străzi a unui astfel de model inspiră şi îi face pe locuitorii fostelor ţări componente a URSS şi nu numai, să fie mândri că o astfel de “interpretare nostalgică” a supravieţuit timpului.

De asemenea, în momentul de faţă, astfel de automobile sunt la mare căutare, iar unii proprietari nu ezită să investească şi să le readucă starea de altădată.

Însă, un bărbat din Moscova a decis să procedeze altfel. Acum patru ani a cumpărat un exemplar nefuncţional, produs în anul 1965, de la un bătrân, în schimbul a 150.000 de ruble (circa 2.400 de euro).

Vezi şi: (video) Acum 60 de ani au ieşit din uzină primele exemplare GAZ-21 Volga

Pe lângă această sumă, noul proprietar a investit alte trei milioane de ruble (circa 47.000 de euro) pentru ca să o modernizeze potrivit ultimelor tendinţe de pe piaţă.

Caroseria i-a rămas intactă, doar a fost vopsită în două culori, însă cele mai spectaculoase modificări sunt ascunse de majoritatea ochilor.

Maşina are jante de 18 inci, mecanisme de frânare ventilate de la Porsche Cayenne, o suspensie nouă, servodirecţie, iar cel mai interesant e că sub capotă a fost montat un V8 de 4.6 litri, preluat de la un Lexus LS460, care produce 385 CP! Transmisia este şi ea una automată cu opt trepte!

Cum se conduce o astfel de maşină şi ce are la interior, vezi în videoclipul de mai jos:

Vezi şi: (foto) Istoria automobilelor sovietice. Toate maşinile erau copii fidele a celor din Occident

Iti place articolul?