in , ,

(video) Tuning rusesc. Cum un GAZ-24 Volga a fost făcut în stilul lui Lincoln Continental Convertible

Puteți să vă cumpărați cu ușurință o decapotabilă nouă dacă vă permite bugetul dvs. și să călătoriți cu ea prin oraș când afară este un timp favorabil. Ce sentimente vă va trezi? Cum vă vor privi oamenii din jur?

Aceste sentimente și păreri nu se pot compara cu deplasarea într-o mașină care nu este doar construită cu propriile mâini, ci la mod propriu este asamblată din “materialele avute la îndemână”.

Vezi şi: (foto) Un GAZ-21 Volga unic se vinde în Germania la prețul unui supercar

Dacă rezultatul este ca și cel al eroului nostru, care s-a dovedit a fi uimitor, atunci veți fi admirați de trecători și veți întoarce privirea altor șoferi.

Anume asta s-a întâmplat cu proprietarul unei Volga din oraşul rusesc Krasnoiarsk pe care s-a prăbușit brusc popularitatea locală. El a cumpărat un GAZ-2410 din 1973, vechi şi ruginit, după care l-a transformat în ceva inimaginabil, în stilul legendarului Lincoln Continental Convertible.

Vezi şi: (foto) Volga 2020 Concept sau maşina care nu va fi produsă niciodată de GAZ

Jos cu acoperișul, s-a gândit el și cu o mișcare ușoară a mâinii acest sedan Volga s-a transformat într-o decapotabilă!

Bineînțeles, au mai fost rezolvate nişte probleme, fiind necesară întărirea caroseriei şi modificări ale suspensiei, astfel încât mașina să călătorească fără probleme pe drumurile rusești care sunt punctate de gropi, având o gardă la sol relativ mică.

Următorul punct al acestui proiect a fost refacerea ușilor din spate pentru a se deschide în direcție opusă.

Vezi şi: (video) Tuning de 3 milioane de ruble. Ce ascunde dedesubt și la interior acest GAZ-21 Volga

Pentru vopsirea caroseriei a fost aleasă o culoare neagră, astfel încât alte maşini care au o culoare similară să nu se poată compara cu acest cabrio chipeş :) Pentru a oferi automobilului un aspect unic s-a decis aplicarea prin aerografie a unor desene pe părţile laterale.

Trecând la interior, acolo ies în evidenţă nişte scaune de culoare violetă şi un nou panou de bord.

Trebuie remarcat faptul că proprietarul și-a concentrat atenția asupra componentei externe a mașinii, iar tot ce se află sub capotă a rămas literalmente din  fabrică. Însă chiar şi aşa, apariția acestei maşini pe drumuri a provocat o zarvă foarte mare din partea celor care doreau să facă o fotografie în mod constant.

Vezi şi: (foto) Iată cum arată un GAZ-24 Volga restaurat şi modificat în garajul unui moldovean26

P.S. Nu atrageţi atenţia la defectul jantei din fotografia de sus şi parbrizul crăpat din filmuleţul ce urmează :)

Iti place articolul?