in , ,

LOLLOL WTFWTF AngryAngry OMGOMG

(video) Turaţii de motor şi “derapaje”, de dimineaţă, în parcul Afgan. Şofer a fost reţinut şi încă în stare de ebrietate

Conducătorul unui Renault Scenic a fost reţinut de poliţie după ce “s-a dat în spectacol” în parcul Afgan din sectorul Rîşcani al capitalei.

De dimineaţă devreme acesta a pătruns pe teritoriul parcului, acolo unde a încercat de mai multe ori să derapeze în jurul monumentului central, turând motorul la maxim, motiv pentru care zeci de cetăţeni au fost treziţi din somn, iar o tânără chiar a filmat câteva momente ale distracţiei sale.

VIDEO: facebook.com/Аня Альбах

Contactată pentru detalii Natalia Golovco, ofiţer de presă al INSP, ne-a comunicat că instituţia pe care o reprezintă s-a autosesizat în baza imaginilor de mai sus, care au devenit virale în spaţiul online.

La scurt timp conducătorul auto în cauză a fost depistat pe străzile oraşului Chişinău şi înlăturat de la volan. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 28 de ani.

Individul a fost documentat pentru încălcarea de către conducătorii de vehicule a regulilor de circulaţie rutieră prin comportament agresiv, articol ce prevede ridicarea permisului de conducere.

Mai mult, s-a stabilit că se afla în stare de ebrietate avansată la volan! Fiind testat alcoolscopic, rezultatul a indicat o concentrație de 1,04 mg/l în aerul expirat! Pentru starea de ebrietate de asemenea se ridică permisul de conducere şi se face dosar penal.

Bărbatul urmează a fi sancţionat conform legislaţiei în vigoare. Suplimentar poliţia ne-a comunicat că era singur în maşină în momentul documentării.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!