in , ,

AngryAngry

(video) Ultimele stories-uri ale pasagerei care se afla în Audi în accidentul de pe Ștefan cel Mare

Pe rețele de socializare apar din ce în ce mai multe poze și filmulețe ce au o legătură cu accidentul care s-a întâmplat în această noapte. Unul din aceste filmulețe o are în prim plan pe pasagera care se afla în Audi în momentul accidentului.

accident audi
FOTO: zdg.md

Din imaginile capturate din stories-urile postate pe pagina sa de Instagram putem vedea că tinerii se distrau noaptea prin oraș, urmând ca după să fie lansate mai multe mesaje cu screen-uri la poze făcute la locul accidentului rutier.

În ultimul stories postat de tânără, aceasta îi îndeamnă pe urmăritorii săi să aibă grijă de sine și de persoanele apropiate ca să nu ajungă într-un accident rutier.

Amintim că persoana care conducea autoturismul Audi a fost reţinut pentru 72 de ore.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi: