in ,

(video) Ultimele teste ale noului Rolls-Royce Cullinan vor fi arătate pe National Geographic

La trei ani de la începutul unui program de testare exhaustiv, care a văzut cucerit fiecare colț al globului, de la zăpezile îngheţate până la deșerturile înfricoșătoare, noul Rolls-Royce Cullinan va participa la o ultimă provocare pentru a se arăta fără efort şi oriunde în ochii publicului.

Într-un parteneriat fără precedent, Rolls-Royce și National Geographic vor lucra împreună pentru a publica zilnic imagini foto şi video cu primul său SUV, care va merge prin Europa de Nord, Orientul Mijlociu și Statele Unite, înainte de a debuta mondial mai târziu în acest an.

Acest Final Challenge pentru noul Rolls-Royce Cullinan va începe din ziua de astăzi 4 aprilie, în Scoţia și va fi difuzat pe paginile reţelelor de socializare ale National Geographic şi Rolls-Royce.

După aceasta îşi va continua aventura prin zăpada Alpilor austrieci, deșerturile aride din Orientul Mijlociu și, în cele din urmă, cel mai dificil teren din Statele Unite ale Americii. Acestea vor include mai multe provocări în off-road și mile de teren accidentat.

Află ce înseamnă numele primului SUV Rolls-Royce: (foto) Oficial: Primul SUV marca Rolls-Royce se va numi Cullinan – Steaua Africii

Rolls-Royce Cullinan și echipajul va fi însoțit de exploratorul aclamat și fotograful Cory Richards, Aventurierul anului 2012 potrivit National Geographic. Echipa va documenta călătoria cu actualizări zilnice din locurile spectaculoase pe care le vor întâlni.

Cei interesaţi pot urmări aventurile noului Rolls-Royce Cullinan pe www.nationalgeographic.com/rollsroycecullinan,  pe pagina de Facebook sau Twitter a Rolls-Royce, precum și pe www.Rolls-RoyceMotorCars.com.

AutoBlog.MD de asemenea va urmări subiectul şi va publica periodic articole cu cele mai interesante momente.

Vezi şi: Primul teaser video al noului Rolls-Royce Cullinan arată ce dotare exclusivă va avea în portbagaj

Iti place articolul?