in ,

(video) În ultimul episod al emisiunii The Grand Tour, Clarkson, Hammond şi May pornesc să salveze lumea

Al doilea sezon al îndrăgitei emisiuni The Grand Tour a ajuns la final. În ziua de vineri, 16 februarie 2018 va fi difuzat ultimul episod şi acesta promite să ne surprindă cu o aventură spectaculoasă şi în acelaşi timp plină de momente amuzante.

În acest ultim episod special, Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May decid să încerce să pună capăt foametei în lume cu o călătorie incredibilă în Mozambic. Cei trei observă că oamenii din regiunile de coastă ale acestei țări se hrănesc bine datorită faptului că sunt aprovizionaţi cu pești din ocean, în timp ce populaţia din interior ţării este în prag de foamete.

Soluția lor este de a găsi o modalitate de a transporta peștii în interiorul țării, dar, previzibil, ei nu pot ajunge la un acord cu privire la cea mai bună metodă de a face acest lucru. Cu Jeremy într-un pick-up Nissan, James într-un vechi Mercedes 200T și Richard pe o motocicletă TVS Star, cei trei eroi inventează diferite metode de transport al alimentelor și pornesc într-o călătorie epică, extraordinară şi plină de provocări pentru a încerca să salveze lumea.

Amintim că emisiunea The Grand Tour este difuzată săptămânal, în ziua de vineri, prin intermediul serviciului de streaming video Amazon Prime. Sezonul actual va avea în total 11 episoade, cu două mai puţin din cauza accidentului în care a avut de suferit Richard Hammond, dar şi a stării de sănătate a lui Jeremy Clarkson, lucruri care au dat peste cap planul filmărilor.

Oricum, aşteptăm cu nerăbdare un nou sezon cu mai multe momente interesante!

GALERIE FOTO:

What do you think?