in , ,

(video/update) Fotbalistul care a făcut un accident cu un BMW M5 First Edition a fost lipsit de dreptul de a conduce

(update 10.08.2018) Fotbalistul rus Feodor Smolov a fost găsit vinovat de părăsirea locului accidentului în care a fost implicat cu un BMW M5 First Edition și a fost lipsit de dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de un an.

În acest caz, instanța a luat în considerare absența circumstanțelor agravante și recunoașterea deplină a vinovăției de către Smolov.

133413 m
FOTO: soccernews.ru

Fotbalistul nu a participat la şedinţa de judecată – în locul lui a fost prezent avocatul său. Potrivit acestuia, Smolov a rambursat deja în întregime prejudiciul pe care l-a adus în valoare de 58.000 de ruble. În plus, au fost luate în considerare explicațiile vinovatului accidentului, potrivit căruia el nu a reușit să ţină maşina sub control, iar de la locul accidentului a fost luat de o cunoștință.

Jucătorul de fotbal ar fi refuzat să se adreseze la spital din cauza fricii de încălcare a regulilor anti-doping, mai scrie presa rusă.

Tot ieri, la 9 august curent, fotbalistul rus Feodor Smolov a devenit membru al echipei de fotbal Lokomotiv. Suma transferului de la FC Krasnodar a fost de aproximativ 9 milioane de euro, acesta semnând un contract de 4 ani cu noua formaţie moscovită şi de la care va primi anual un salariu de circa 3 milioane de euro.


(02.08.2018) Un al doilea accident cu un BMW M5 First Edition. L-a avariat un fotbalist rus

Atacantul echipei FC Krasnodar şi a naţionalei Rusiei, Feodor Smolov, a suferit un accident rutier în noaptea zilei de 1 august în centrul oraşului Krasnodar. Fotbalistul a pierdut controlul unui BMW M5 First Edition, maşină construită în doar 400 de exemplare în toată lumea, 20 dintre care se află pe teritoriul Federaţiei Ruse.

Află prin ce se deosebeşte un BMW M5 First Edition de unul obişnuit!

Potrivit presei ruse şi a imaginilor video surprinse de o cameră de supraveghere, şoferul a pierdut controlul maşinii, a ieşit pe contrasens şi a fost proiectat într-un parapet din metal.

Din fericire nu a avut de suferit, iar după ce a reuşit să iasă singur din automobil a chemat o maşină cu platformă de evacuare, însă nu a apelat poliţia, ci a plecat de la faţa locului.

Întrebat fiind de ce “a fugit” de la locul accidentului, Smolov a răspuns jurnaliştilor că s-a simţit rău.

Vezi şi: (video) Neymar, atacantul FC Barcelona, şi-a avariat maşina care costă cel puţin 200.000 de euro

Forţele de ordine au aflat despre acest accident abia peste câteva ore, prin intermediul reţelelor de socializare, şi urmează acum să hotărască dacă îl va lăsa fără permis pentru o perioadă de până la 1.5 ani sau va primi un arest contravenţional pentru 15 zile.

Vezi şi: (video) Superstarul Cristiano Ronaldo accidentează un Pagani Huayra într-o reclamă

Automobilul avariat grav costă peste nouă milioane de ruble (cel puţin 122.805 euro). Pe lângă acesta, Smolov mai are înregistrat pe numele său un Lamborghini Aventador în valoare de aproape 410.000 de euro.

Până în prezent, în afară de acesta şi încă unul care s-a întâmplat în luna mai, nu s-au mai semnalat cazuri de accidente cu implicarea acestui model de maşină, astfel încât intacte au mai rămas 398 de exemplare.

Vezi şi: (foto) Primul BMW M5 F90 First Edition a fost avariat grav. Au rămas intacte încă 399 de maşini

buton subscribe