in , ,

AngryAngry OMGOMG LoveLove COOLCOOL WTFWTF LOLLOL

(video) Un alt şofer îşi face de cap prin centrul oraşului. Martor: “Trece toate semafoarele la roşu”

O nouă sfidare a regulilor de circulaţie rutieră, chiar prin centrul capitalei, ne-a fost comunicată de către un internaut care nu a mai ştiut unde să trimită imagini pentru ca un şofer să fie pedepsit. Martorul afirmă că ziua-n amiaza mare acesta îşi face de cap în văzul tuturor şi nimeni nu îl poate opri cu nimic.

porsche la rosu

Deşi ar fi perfect conştient de ceea ce face, însă fără măcar o mică doză de respect faţă de colegii din trafic, activitatea conducătorului SUV-ului în cauză a fost urmărită pe întreg bulevardul Ştefan cel Mare. Acesta are grijă să cedeze trecerea pietonilor, oprindu-se chiar în faţa trecerilor, însă imediat după asta demarează de pe loc, deşi semnalul de interzicere a semaforului este inclus.

Iată un exemplu, dat de martor. Toate intersecţiile pe care nu a reuşit să le treacă la verde, le-a trecut astfel la roşu, iar maşina care nu costă de loc ieftin parcă ar avea semnalizatoare de direcţie defecte: “Schimbă şi benzile fără să semnalizeze. La Medicină a făcut dreapta de pe banda a doua”.

INSP s-a autosesizat pe seama acestei situaţii! Proprietarul maşinii urmează a fi identificat în baza numerelor de înmatriculare, după care, în baza unei citaţii, va avea la dispoziţie 14 zile să se prezinte la inspectorat, fie el sau persoana căreia i-a înmânat cheile maşinii, pentru a încasa o sancţiune sau pentru a scrie o declaraţie că nu este deacord cu cele comise, după caz.

Apropo, în cazul în care proprietarul maşinii nu divulgă cine anume s-a aflat la volan în timpul încălcării comise (dacă a fost totuşi o altă persoană), se poate alege cu o amendă pentru că este obligat să facă asta conform legislaţiei în vigoare.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Apropo, INSP a primit în dotare recent noi radare care pot detecta chiar şi de la mare distanţă trăsăturile faciale ale şoferilor!