in , ,

(video) Un automobilist cu un copil în maşină, pus într-o situaţie periculoasă pe strada Vadul lui Vodă. Iată ce s-a întâmplat

Cu toţii ştim că o porţiune de drum în pantă/rampă de pe strada Vadul lui Vodă din Chişinău are trei benzi de circulaţie, cea din mijloc fiind folosită pentru depăşiri, însă ceea ce “doreşte să cunoască” un şofer iresponsabil este că depăşirile pot fi făcute şi pe a treia bandă, dacă tot, toate trei, sunt despărţite de marcaje longitudinale întrerupte. Aşa şi a făcut în seara zilei de ieri, fiind la volanul unui BMW Seria 7.

Posesorul camerei de bord rula în pantă, când la un moment dat în faţă i-a apărut un BMW, a cărui şofer a avut intenţia de a depăşi o maşină care deja era angajată într-o depăşire pe banda regulamentară. În alte circumstanţe încălcarea ar fi putut rezulta într-un impact frontal, însă din fericire acesta a fost evitat la limită.

În filmuleţul complet, şoferul care ne-a expediat imaginile a scăpat imediat după situaţie câteva cuvinte necenzurate, deşi în habitaclu cu el se afla un copil, după care, la câţiva metri distanţă, a tras pe dreapta pentru a se calma, cel mai probabil alegându-se cu o sperietură zdravănă.

Din păcate nu am putut extrage un cadru care să arate numărul de înmatriculare a maşinii, însă cel mai probabil a ajuns în alte obiective, motiv pentru care rugăm martorii sau alţi participanţi la trafic să ne trimită la adresa redacţiei fişiere foto sau video în care se poate vedea clar plăcuţa, asta pentru a-l putea denunţa la poliţie pentru a fi pus la punct, pentru că merită!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Iti place articolul?