in ,

(video) Un bărbat din Detroit a fost arestat după ce a sărit cu succes peste un pod mobil

Un automobilist nesăbuit din Detroit s-a “fript” în raport cu legea după ce şi-a spus că este un erou şi că poate sări un pod mobil (basculant) cu maşina personală. Potrivit presei locale, incidentul cu pricina a avut loc în seara zilei de miercuri, 16 septembrie, când tipul se plimba de-a lungul străzii care se întinde peste râul Rouge.

În momentul în care a ajuns în preajma podului care se poate desface pentru ca nave maritime să poată trece pe sub el, acesta a început să ridice, ceea ce, în condiții normale, ar fi un indiciu pentru orice şofer ca să se oprească. Conducătorul auto, cu toate acestea, a avut o abordare alternativă destul de prost concepută și a optat să calce acceleratorul în podea deşi deschiderea podului era în proces, iar cele două părţi formau deja nişte rampe.

Operatorul podului, Andre Locke, care a privit scena sălbatică, a declarat pentru presă: “am privit în sus şi mi-am spus că nu, nu va reuşi”. Această neîncredere l-a făcut să apese de urgenţă butonul de oprire a procesului, însă a fost prea târziu.

“A sărit, dar la aterizare şi-a stricat toate cele patru roţi, iar ulterior s-a lovit într-o barieră”, a adăugat Andre Locke.

În timp ce finalizarea cu succes a unui astfel de truc poate fi motiv de celebrare în filme, în acest caz, aventurierul a fost arestat, deoarece, cu mașina sa grav avariată, el a fost în imposibilitatea de a fugi de la locul faptei.

Imaginile din reportaj sunt o ambianţă, iar maşina albă nu reprezintă maşina făptaşului.

Vezi şi: