in , ,

LoveLove COOLCOOL OMGOMG LOLLOL WTFWTF

(video) Un camionagiu din China a primit un camion nou după ce pe cel vechi l-a scos în afara oraşului, în flăcări fiind

În iulie 2020, în orașul chinez Xinmin din provincia Liaoning, în realitate a avut loc o situaţie ca într-un film de acţiune. Sute de localnici au putut privi cum un camion în flăcări merge pe străzi după ce a plecat de lângă o benzinărie.

Deşi corpul său a fost practic complet incendiat, iar flăcările atingeau o înălțime de peste doi metri, şoferul nu s-a grăbit să părăsească autovehiculul. Acesta l-a condus până la o distanță sigură, a coborât din cabină şi după doar câteva minute de la momentul îndepărtării camionul a explodat.

Potrivit lui Sun Gang, conducătorul și proprietarul camionului, incendiul a fost cauzat de nişte erori de sudură, lucrările fiind realizate într-un atelier din preajma unei staţii de alimentare cu carburanți, iar vântul și căldura au contribuit la propagarea necontrolată a flăcărilor.

Când și-a dat seama că o explozie nu poate fi evitată, a decis să-și riște viața și să ducă maşinăria în afara orașului. Ca urmare, a condus câțiva kilometri cu flăcările în spate și a abandonat camionul la periferie.

Sun Gang a devenit un erou naţional, nu numai în oraşul său natal. Articole și știri despre acţiunile sale au adunat peste 100 de milioane de vizualizări, notează businesswire.com. Însuși bărbatul nu se consideră erou și a declarat că în locul lui toată lumea ar face la fel.

Aflând despre situaţie, compania FAW Jiefang i-a oferit în dar chinezului un camion nou-nouţ FAW J7 de ultimă generaţie cu 550 CP. Producătorul auto a menţionat că spiritul lui Sun Gang coincide cu cel al companiei: “Pentru mai mult de 60 de ani FAW Jiefang nu numai că a condus în mod constant industria vehiculelor comerciale, dar şi-a îndeplinit întotdeauna obligațiile sociale față de societate”.