in , ,

(video) Un copil, la un pas de a ajunge sub roţile unei maşini. Un alt şofer l-a ajutat apoi să treacă strada

Un minor a fost la un pas să ajungă sub roţile unei maşini după ce a încercat să treacă o stradă din capitală în pas alergător pe trecere, moment care a fost neaşteptat pentru conducătorul unui automobil Dacia. Situaţia a fost înregistrată de o cameră de bord.

Imaginile au ajuns şi în atenţia poliţiei. Şoferul din Dacia Logan riscă să fie sancţionat pentru neatenţie. Încă o greşeală a fost că nici nu s-a oprit pentru a se convinge că băiatul este bine, ci şi-a continuat drumul.

“Oamenii legii urmează să întreprindă toate măsurile pentru a identifica unitatea de transport şi conducătorul care nu a acordat prioritate pietonului, cât şi minorul în cauză. Cazul se investighează”, ne-a comunicat Natalia Stati, ofiţerul de presă al Direcția de Poliție a mun. Chișinău.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: