(video) Un greu Lexus LX a fost răsturnat pe acoperiş într-o intersecție din Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Grav accident în intersecția străzilor Mihai Eminescu şi Mihail Kogălniceanu. Impactul dintre un sedan Audi şi un Lexus LX a fost atât de puternic, încât ultimul, cu toată greutatea sa, s-a răsturnat nu pe o parte laterală, ci pe acoperiş cu roţile în sus!

Potrivit informaţiilor oficiale, apelul la 112 a fost înregistrat la ora 23:16. Ajunși la fata locului în cadrul documentării polițiștii au stabilit că tânărul de 32 de ani de la volanul automobilului Audi nu a cedat trecerea SUV-ului condus de un bărbat de 51 de ani.

Din fericire persoane traumatizate în urma coliziunii nu au fost înregistrate. Șoferul vinovat va fi sancționat conform legislației în vigoare, ne-a comunicat ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău Svetlana Scripnic.

Martor ocular: Pavel Morozov

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/