in , ,

(video) Un Mercedes abandonat şi murdar, transformat într-o maşină ca dintr-o colecţie

Curăţătoria chimică a automobilelor, făcută calitativ, are efecte fantastice! Firma americană Detail King care are o experienţă vastă în curăţarea minuţioasă a maşinilor, a arătat într-un filmuleţ cum a transformat “cea mai murdară maşină din istorie”.

În cele ce urmează puteţi vedea cum specialiştii au transformat un sedan Mercedes-Benz, produs acum 25 de ani şi care a fost a stat abandonat de ceva vreme, într-o maşină parcă scoasă dintr-o colecţie privată.

Vezi şi: (video) Cel mai tare job. Vezi ce fac angajaţii companiei Esoteric de două ori pe an în garajul unui client

Sedanul este un model 190E, produs în anul 1982 şi acesta a ajuns în atelierul firmei după ce a stat din motive necunoscute mai mulţi ani la rând pe o stradă. În timp, murdăria a acoperit atât de mult maşina, încât i s-a schimbat culoarea originală.

Vezi şi: (foto) Şi-a lustruit maşina pentru ca la scurt timp mai multe păsări să i-o murdărească

În interior de asemenea era un dezastru. Pe covoraşe şi inserţiile din materiale textile a apărut mucegai, iar pe tavan, scaunele tapiţate cu piele şi alte detalii existau diverse pete.

După un proces îndelungat de spălare şi curăţătorie chimică automobilul a devenit de nerecunoscut, ca şi cum s-ar fi aflat în garajul unui colecţionar.

Vezi şi: (reportaj video) Serviciu nou oferit într-un atelier din Moldova. Acoperă-ţi maşina cu nanoceramică

Iti place articolul?