in ,

(video) Un poliţist rus a încercat să spargă geamurile unui BMW X6 cu o armă automată. Iată de ce

Un bărbat aflat în stare de ebrietate s-a urcat la volanul unui BMW X6 modificat cu un kit exterior şi s-a plimbat cu acesta până a fost prins de poliţie.

Şoferul SUV-ului de culoare albă se deplasa pe şoseaua Dmitrov, nu departe de capitala rusă şi nu s-a oprit la indicaţiile inspectorilor GIBDD. Poliţiştii l-au urmărit pe acesta şi l-au prins pe un drum care avea o cale de ieşire închisă.

Mai mulţi poliţişti au venit la faţa locului pentru asistenţă, iar unul dintre ei l-a rugat insistent pe şofer să-i prezinte actele pentru control. În schimb, bărbatul s-a închis în maşină şi s-a mutat pe bancheta din spate împreună cu prietena sa.

Pentru că nu s-a conformat cererilor, unul dintre poliţişti care avea asupra sa o armă Kalaşnikov a fost nevoit să spargă un geam al maşinii folosind patul metalic al puştii. Doar în videoclip s-a văzut şi s-a auzit cum poliţistul a lovit de cel puţin 15 ori două geamuri şi acestea nu s-au crăpat măcar.

În cele din urmă, potrivit life.ru, s-a reuşit deschiderea maşinii prin spargere şi s-a descoperit un detaliu interesant: şoferul era un angajat beat al service-ului auto în care a fost lăsat BMW-ul şi acesta a luat maşina străină pentru a se plimba cu prietena sa.

Service-ul auto a achitat deja despăgubiri proprietarului SUV-ului.