in , ,

(video) Un Porsche Panamera Stingray GTR Edition by TopCar costă minim 280.000 de dolari

Cel mai scump tuning la nivel estetic, pentru exteriorul şi interiorul noii generaţii Porsche Panamera, este cel oferit de atelierul rusesc TopCar! Potrivit Carscoops, un Stingray GTR Edition făcut pe baza modelului Panamera Turbo costă 280.000 de dolari.

Suma include automobilul în sine, iar costul total al lucrărilor făcute de atelierul TopCar se ridică la 100.000 de dolari şi asta fără modificările care pot afecta componentele tehnice!

TopCar a decis să facă exclusiv pachetul estetic Stingray GTR pentru modelul Porsche Panamera Turbo, de aceea vor fi construite doar 25 astfel de maşini. Fiecare proprietar va putea decide în mod individual dacă vrea să crească puterea de sub capotă până la 650 de CP.

Cel mai recent, TopCar i-a oferit pentru teste un Panamera Stingray GTR, maşina a 3-a din 25, schiorului şi entuziastului auto Jon Olsson. Pentru aceasta au dus maşina cu numere de înmatriculare ruseşti tocmai în Marbella, Spania.

Bodykit-ul exterior a fost numit Stingray GTR Edition şi acesta include peste 20 de elemente. Printre acestea se numără o nouă capotă, bare de protecţie, praguri laterale, difuzor, splitter, spoiler fixat (opţional), diverse guri de aerisire, terminaţii ale eşapamentului, etc. Toate acestea sunt făcute din fibră de carbon de o calitate superioară şi mai oferă în schimb o greutate redusă a maşinii.

Mai mult, pentru aproape 1.000 de euro în schimb, atelierul poate monta pe portierele posterioare nişte mânere retractabile făcute în stilul celor care se găsesc pe maşinile mărcii Aston Martin.

TopCar spune că odată ce clientul comandă o transformare şi a habitaclului, aici orice limită dispare. Printre materialele ce pot fi folosite se numără: piele fină, piele de crocodil, fibră de carbon, inserţii din lemn scump şi chiar aur de 24 de karate.

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?