in ,

(video) Un posesor de nou Porsche 911 Cabriolet, filmat cum face off-road cu maşina sport

Un proprietar de Porsche 911 de ultimă generaţie, într-o caroserie decapotabilă, a fost surprins la volanul acestuia într-o locaţie total nerecomandată pentru o astfel de maşină sport. Totul a avut loc acum câteva zile undeva în Bulgaria, iar imaginile video au fost postate într-un grup de Facebook local.

Având o gardă la sol redusă şi roţi necorespunzătoare pentru astfel de aventuri, şoferul a luat decizia de a aborda un drum prost pentru a se îndrepta într-o direcţie necunoscută. Dar, fiind un model într-o versiune 4S, care indică despre prezenţa unui sistem de tracţiune integrală la bord, a putut trece fără probleme peste denivelări şi chiar un mic râuleţ, deşi câteva lovituri la sigur le-a simţit.

Amintim că modelul în cauză este dotat cu un motor boxer de 3.0 litri volum, care produce 450 CP/530 Nm şi este cuplat la o transmisie automată în opt trepte. Este capabil să facă sprintul 0-100 km/h în 3.6 secunde şi să ruleze cu maxim 304 km/h. În Bulgaria, preţul de start al unui Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet este de practic 150.000 de euro cu TVA inclus!

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

(video) Acest Porsche 911, capabil să meargă practic pe oriunde, poate ajunge să coste 650000 de dolari

(video) Un jurnalist a stabilit cu noul Porsche Cayenne Turbo S un „record” neobişnuit

(video) Top 5 cele mai dure teste la care sunt supuse maşinile Porsche pe poligonul din Weissach

Iti place articolul?