(video) Un rus şi-a incendiat intenţionat Mercedes-ul de circa 150000 de euro. Milioane de oameni s-au uitat deja la asta

Videoclipul zilei vine din Federaţia Rusă. Un alt vlogger şi-a distrus maşina scumpă, în semn de protest, din cauza atitudinii dealerului oficial, în opinia sa proastă, când a venit vorba despre deservire.

Tânărul a incendiat intenţionat un Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ pe care l-a cumpărat în 2019 şi care l-a costat 13 milioane de ruble (practic 143.000 de euro; în Republica Moldova costă de la 169.320 de euro). Modelul sport a înregistrat mai multe defecţiuni la motor, deşi pe odometru a adunat în jur de 15.000 de km doar.

În total de patru ori a fost în service, însă problemele nu au fost rezolvate, acestea apărând din nou şi din nou! Într-un atelier neoficial s-a descoperit că angajaţii Mercedes-Benz Rusia au utilizat inclusiv piese neoficiale în aşa-zisele reparaţii şi, deşi prietenii săi i-au făcut automobilul timp de două ore, oricum, în semn de protest şi pentru a nu mai face publicitate brandului din calitatea sa de vlogger cu un auditoriu de milioane de oameni, i-a dat foc!

La momentul publicării acestui articol, clipul de mai jos a fost vizionat de peste 3.5 milioane de oameni! Acesta a fost plasat pe YouTube astăzi, înainte de ora amiezii.

În acest clip anterior explică ce probleme a întâmpinat, când şi cum, însă vă avertizăm că imaginile conţin din cale afară de multe cuvinte necenzurate.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-a-regretat-ca-si-a-luat-g-class-si-l-a-aruncat-de-la-300-de-metri-inaltime-autoritatile-investigheaza-prostia-unui-rus/
https://autoblog.md/rusia-instanta-a-obligat-mercedes-benz-sa-i-achite-unui-proprietar-de-maybach-circa-750000-euro-partile-s-au-judecat-sase-ani/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/