in , ,

WTFWTF AngryAngry

(video) Un şofer a fost filmat cum încalcă intenționat regulile de circulaţie pe drumul care trece prin Peresecina

Traseul naţional M2, care face legătura dintre oraşele Chişinău şi Orhei, şi aşa se află în topul celor mai periculoase drumuri din Moldova, unde foarte des au loc accidente rutiere. Conducătorul unui Opel se pare că îşi doreşte să-i întărească acest statut şi să completeze într-o bună zi lista celor care au avut de suferit pe el.

Tipului din imagini, care poartă plăcuţele WIN 265 pe maşină, se pare că nu îi este indiferent numai de sine, ci şi de cei din jur, deşi s-ar părea că este foarte grăbit în a ajunge la destinaţie. Manevrele care i-au fost surprinse de o cameră de bord sunt departe de a fi un etalon în siguranţa rutieră, unde mai pui că prin ele i-a pus în situaţii neplăcute pe alţi participanţi la trafic.

Schimbarea în siguranţa rutieră începe de la fiecare şi păcat că nu toţi înţeleg asta. Iar cei care nu înţeleg sau nu vor să înţeleagă ar trebui sancţionaţi, aspru, pentru ca să-i usture şi să ştie cum e “gustul” dacă se vor încumeta să-şi repete obiceiurile.

VIDEO: facebook.com/K.Zadorojnaya

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: