in , ,

(video) Un şofer a fost la un pas să ia câteva oi pe capota maşinii. Rula pe R3 Chişinău-Cimişlia

Un şofer a fost la un pas să ia pe capotă câteva oi dintr-o turmă după ce le-a văzut foarte aproape în faţa automobilului, în timp ce rula pe traseul R3. S-a întâmplat în preajma localităţii Gura Galbenei.

Imediat după o mică rampă, când turma a apărut în câmpul său vizual, pedala de frână a fost apăsată, însă nu agresiv pentru ca mecanismele să nu se blocheze. O reacţie mai întârziată l-ar fi făcut să iasă pe acostament, ori să lovească câteva animale.

În postarea s-a, şoferul nu a afirmat, dar şi nici nu a infirmat că rulase cu viteză peste limita legală. Acesta este şi motivul pentru care mai mulţi internauţi s-au arătat nedumeriţi că şi-a făcut publică “încălcarea”. Vibraţiile camerei sunt motivate de faptul că nu a fost fixată bine, iar la frânare obiectivul s-a ridicat în sus.

Video: facebook.com/deonis.deonis.71

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: